(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
如果唔係送overwatch dva skin 我諗我都唔會掂呢隻game

大把人好似你咁諗
所以隻game係亞洲區都幾難翻到身
大家睇開邊個網學點點技?

有巴打推薦https://www.icy-veins.com/heroes/
啱啱出果時玩過 之後見閑冇玩
最近見有ow gift玩番 同fd雙排 發現勁好玩
而家瘋狂打
近排玩返 , 最鐘意用瓦王 , 肥宅同蟲媽
而家瘋狂打

有無加入谷呀巴打, 一齊玩
已入谷
淨係打QM過手癮
如果唔係送overwatch dva skin 我諗我都唔會掂呢隻game

大把人好似你咁諗

啲電競GAME要花咁多時間鑽研 啲人都唔會捨得轉GAME

大把人好似你咁諗

但哩隻有d位真係好玩過lol,即奏快d,
唔洗農十幾二十分鐘先開波,
會唔會無咁技術性我就唔敢講,
但在我而言可以用唔洗太多時間一日幾場係幾開心

大把人好似你咁諗

個人技術係呢度唔夠大局觀同策略重要

大把人好似你咁諗

個人技術係呢度唔夠大局觀同策略重要

係啊 整體好緊要 雖然隻game 係過癮又快手 不過我睇過有人話隻GAME太講團隊 基本上有一個troll game 已經輸硬 所以都搞到唔想同街外人排
佢自己有太多不足 同埋LOL DOTA 已經走前幾步 我諗都好少人會第一隻接觸HOTS 而唔係LOL DOTA2 呢啲
而家瘋狂打

咩谷?
而家瘋狂打

咩谷?

https://chat.whatsapp.com/1MMvSraVDkX6ciL7g1AGBP
而家瘋狂打

咩谷?

https://chat.whatsapp.com/1MMvSraVDkX6ciL7g1AGBP

我美服喎
岩岩down番玩左幾場
真係幾好玩
節奏又快,唔洗場場打成個鐘
不如係GAME入面開個CHAT ROOM啦
見佢出源氏先玩
由BETA玩到呢家 但仲未齊哂D英
Warrior #41845

巴打可以加我一齊玩
好多巴打,正
LOVEKRY#3192

巴打可以加埋我一齊玩
由BETA玩到呢家 但仲未齊哂D英

依家有loot chest希望會快啲😂
有冇係game 開連登頻?
升緊14隻5lv 英打rank

之前得個兩三隻英
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞