(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
如果唔係送overwatch dva skin 我諗我都唔會掂呢隻game

大把人好似你咁諗
所以隻game係亞洲區都幾難翻到身

啲電競GAME要花咁多時間鑽研 啲人都唔會捨得轉GAME

但哩隻有d位真係好玩過lol,即奏快d,
唔洗農十幾二十分鐘先開波,
會唔會無咁技術性我就唔敢講,
但在我而言可以用唔洗太多時間一日幾場係幾開心

個人技術係呢度唔夠大局觀同策略重要

個人技術體驗係走位 探草 接技
升緊14隻5lv 英打rank

之前得個兩三隻英

建議 補 坦 遠dps 近Dps 專家 各練2隻
蟲族張圖點打 打AI都輸

會唔會啊係咪個team comp太奇怪
成日輸個objective?

玩我+4個ai打5個ai個mode 成日比人100比0 跟住比蟲打爆

咁我明啦
同AI一隊我都試過 真係玩到想死 仲要用ETC 開招mosh pit開得好靚但最後對面啲AI幾乎滿血行番走
同AI一隊要玩capture 2個唔同點既場真係好煩 因為佢地真係好蠢
如果係玩同一點打團戰既場就好啲

pvp點打,搶一個再打team fight?

主流: 1上 4下
識玩 : 雙專家推一路 1守線 2gank
開新post啦
開新post啦

點解開新post既
原來咁多人玩, 個wtsapp谷就快有50人
原來咁多人玩, 個wtsapp谷就快有50人

開新post啦

點解開新post既

一個月之後唔會再係版上見到
每個月就算未1001都要再開多次
我7左 sorry
好感動 係外國玩亞服QM都贏到一場 所有野都delay半秒先做
傳奇skin 算易開到
傳奇skin 算易開到

Hots2.0有300幾lv 開得2個legendary skin
傳奇skin 算易開到

Hots2.0有300幾lv 開得2個legendary skin

你預100Lv1個
NET WIN 12場UP 變NET LOSE 1X場

唔算係場場安份守己但起碼10場有9場認真玩

間唔中都會有MVP拎

點解要咁對我呀暴雪
傳奇skin 算易開到

你預100Lv1個

有咁難咩
岩岩白箱都開到個 烏瑟橙skin
大家玩咩服?
以前玩亞服無咩人
人流太少最後無玩
依家玩咩服好?
亞服好似冇咩人玩
依家玩咩服好?
亞服好似冇咩人玩

大把韓仔排 打快速台服都正常快
你地受唔受廢柴玩?
唔敢玩qm,成日比人屌送頭
呢隻game其實係鬥快放推
你隊友放推先過你 你就一肚氣
你放推先 你隊友就on99
小一個全隊唔洗玩
留名
身邊無人玩
留名
身邊無人玩

巴打入左谷未?
岩岩玩返, 而家仲有冇人玩
岩岩玩返, 而家仲有冇人玩

Same here 有英雄pack 增加左幾倍動力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞