(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
有冇巴打解任
第1個都未解

格仔裙最迷人#3204
打算開個GROUP專FOR HOTS

有興趣可留TG
本人會ADD你

點解唔直接放
新手,本身係想拎OW SKIN先玩,以為打AI就拎到,所以買左個刺客包,點知原來要打玩家先拎到

有咩英適合新手玩?刺客好似好脆皮,比人埋身就好易死

驚吱

好貴,有冇啲4000蚊嘅揀
新手,本身係想拎OW SKIN先玩,以為打AI就拎到,所以買左個刺客包,點知原來要打玩家先拎到

驚吱

瑪法里恩
做奶媽跟大隊放下技就係

驚吱

瑪法里恩
做奶媽跟大隊放下技就係

莉莉其實幾岩新手玩
打算開個GROUP專FOR HOTS

有興趣可留TG
本人會ADD你

點解唔直接放

唔識整
https://t.me/joinchat/AAAAAA2R1hE_d38Ey9BSVQ

歡迎大家入內搵隊友及9up
1.0果時排亞服等半個鐘都未齊人
2.0幾多人玩
而家升緊美服
有冇人人齊玩?

美服 一齊打ok?
我係澳洲 而家得一個fd有玩
用WhatsApp既朋友歡迎入來一齊吹下水,搵隊友!
https://chat.whatsapp.com/1MMvSraVDkX6ciL7g1AGBP
想排得快啲 其實可以係設定 - 伺服器 到簡做韓國

驚吱

瑪法里恩
做奶媽跟大隊放下技就係

莉莉其實幾岩新手玩

雷諾 桑雅 阿蕯斯 亞坦尼斯 Diablo 屠夫 機槍佬
呢幾隻就易上手 有傷害之餘 又唔易死
尤其 桑雅10lv團戰嘅時候 好多時可以carry起成隊

除咗奧莉爾之外 大部Sup都幾易玩

維拉 李敏 小黑 坦克 弗斯塔德
就容錯率比較高 因為五隻都有招位移技

驚吱

瑪法里恩
做奶媽跟大隊放下技就係

莉莉其實幾岩新手玩

阿努巴拉克難唔難玩?睇HOTSLOG呢隻勝率最高

驚吱

瑪法里恩
做奶媽跟大隊放下技就係

莉莉其實幾岩新手玩

唔難 多控場
不過唔好鳩沖E
甲蟲睇落好坦 其實一d 都唔硬
想搵連巴打既可以係game入面join lihkg channel
只需要係係聊天欄到打/join lihkg
就得

無人既
https://t.me/joinchat/AAAAAA2R1hE_d38Ey9BSVQ

歡迎大家入內搵隊友及9up

驚吱

瑪法里恩
做奶媽跟大隊放下技就係

莉莉其實幾岩新手玩

法術型英雄剋星
係rank見到對面有李敏 / 雙法術英一定要簡

對住雷諾 / 維拉 呢啲物理英雄就輸蝕啲

招盾同招Q 控制得好就好難死

瑪法里恩
做奶媽跟大隊放下技就係

莉莉其實幾岩新手玩

唔難 多控場
不過唔好鳩沖E
甲蟲睇落好坦 其實一d 都唔硬

要隊友配合。 上次我玩 一沖埋去 就畀人地五個秒我一個 。

單排嘅話
有時玩坦唔一定沖人夾硬開戰 ( 當然你係要做行頭嗰個 )
好多時會發覺自己隊隻sup 根本保唔住啲輸出
通常隊友試過一次 後排比刺客清場之後
就會打到好龜縮 結果就得你沖 冇人跟

試吓保後排 由佢地出面poke吓
等待適當嘅開戰機會

另外 甲蟲其實算係副坦嚟
搭配多隻主坦 / 副坦 效果就幾好 ( 亞坦 / 桑雅 / overwatch大隻女人 )

對住一啲單核團隊 甲蟲嘅作用非常之大
例如 護士 / 屠夫 / 單坦/輸出隊伍
唔洗客氣 即刻放招大技幫佢結紮
我都係見送skin先玩
舊登加過一班巴打玩
但都係頭一兩日有玩

依家就當做每日任hea下
琴晚有埸真係唔知講咩好
見人話要守路好似lol咁
地圖任務放棄晒咁濟
後尾又好好彩反勝到

隻game既ad係咪冇乜用
隻瓦又有隱又暈
玩法師仲好過ad咁

唔似EU流限位
睇對面咩陣去做counter
配置核心人物 去爭奪有利資源
有冇人知源氏點玩 次次都剩係等執雞
好似冇乜輸出

圓屎係收割英
配合高輸出既poke英 有奇效
否則好難發揮
玩5埸輸5埸

下下成隊都至少俾人低3LV

del game 算, 突然屎忽痕先再download玩下

單排?
輔助角之中瑪法里恩都應該係頭嗰幾位最好,補血補魔齊全,直頭係流動版治療溫泉,補血雖然要時間但補量冠絕群雄,配合事但一位坦戰或者刺客一齊壓線幾乎無敵,樹根如果有返咁上下技術又可以鎖死人協殺為團隊立功,大團混戰開群補大絕直接帶黎極大優勢,惟一比較垃圾就係月火術 傷害低到連清兵都嫌sin曬啲法力 就係探隠角時先會用到。只可以話佢真係一隻單純而專業嘅補師。對於補師控嘅我簡直視之為掌上明珠

月火睇位一流wor巴打
大家睇開邊個網學點點技?

上 hots log睇最多人點既天賦做參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞