(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
已入谷
唔想再同班泡菜仔玩

歡迎
新手之前玩過見冇咩人玩棄左game
宜家想玩番不過冇一個人玩冇咩引
我想問 入到 game 揀 其他 server , 係咪即係可以用依個 account 去其他服玩 ?

係 但資料唔互通
想玩翻 但入game發覺排個快速要五分鐘
莫名心酸
想玩翻 但入game發覺排個快速要五分鐘
莫名心酸

因為你排台仔
排韓仔好快
岩岩裝返, 送左成三十個箱都有

抽左好多skin

以前睇pallytime啲片,依家睇grubby
我本身好廢,所以睇下對我有幫助

岩岩裝番隻game見到好多野送
等我又睇片學下野先
新手玩露娜拉,好易高輸出,又跑得快,幾易用
玩5埸輸5埸

下下成隊都至少俾人低3LV

del game 算, 突然屎忽痕先再download玩下
快速3個人排快過5個人十倍有多
可惜都係慢
好GAME無人玩
輔助角之中瑪法里恩都應該係頭嗰幾位最好,補血補魔齊全,直頭係流動版治療溫泉,補血雖然要時間但補量冠絕群雄,配合事但一位坦戰或者刺客一齊壓線幾乎無敵,樹根如果有返咁上下技術又可以鎖死人協殺為團隊立功,大團混戰開群補大絕直接帶黎極大優勢,惟一比較垃圾就係月火術 傷害低到連清兵都嫌sin曬啲法力 就係探隠角時先會用到。只可以話佢真係一隻單純而專業嘅補師。對於補師控嘅我簡直視之為掌上明珠
美服定亞服?
有冇美服group

我都有睇pally仲有佢team嘅tgn squadron
輔助角之中瑪法里恩都應該係頭嗰幾位最好,補血補魔齊全,直頭係流動版治療溫泉,補血雖然要時間但補量冠絕群雄,配合事但一位坦戰或者刺客一齊壓線幾乎無敵,樹根如果有返咁上下技術又可以鎖死人協殺為團隊立功,大團混戰開群補大絕直接帶黎極大優勢,惟一比較垃圾就係月火術 傷害低到連清兵都嫌sin曬啲法力 就係探隠角時先會用到。只可以話佢真係一隻單純而專業嘅補師。對於補師控嘅我簡直視之為掌上明珠

補師控 +1
呢隻頭100場我諗我有80場都係玩Malf
一開始都覺月火好廢 但之後發現其實好好用 因為mana cost低 CD短
16lvl如果點左lunar shower可以不停咁poke其實好痛
不過近期冇玩佢唔知依家既佢係咪仲係咁

我都有睇pally仲有佢team嘅tgn squadron

有時睇佢tgn啲隊友好troll 雖然幾好笑
BTW D.Va theorycrafting
https://www.youtube.com/watch?v=hCsxKsyyKIE
大家睇開邊個網學點點技?
為左解ow gifts玩左陣
開room都等十分鐘先match到
連輸12場 鑽4變白金1
垃圾bz比d隊友
一係斷線
一係嘴完掛機
一係亂9咁沖
垃圾bz比d隊友
一係斷線
一係嘴完掛機
一係亂9咁沖

台服
垃圾bz比d隊友
一係斷線
一係嘴完掛機
一係亂9咁沖

same here白金4 到金4
嬲撚到我有次走場
即跌1級
如果唔係送overwatch dva skin 我諗我都唔會掂呢隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞