(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
隻Game個配對好差 5排等左10分鐘

隊長設定嗰到轉韓服
玩深夜場打rank撞過隻宗師麥迪文
自己玩李敏比佢虐到體無完膚
飛過嚟 放招Q 然後開傳送門走 痛到仆街
Lead住2~3lvl 都比佢逆轉到
全場最高傷就係佢 死得嗰一次

第二場又撞到佢
今次自己隊都有宗師 玩希瓦娜斯
counter到隻麥迪文傻

SYLVANAS點COUNTER MEDIV?

麥迪文好忌希瓦招大技沉默箭
招盾又最怕持續傷害 ( 希瓦招W )
開傳送門 佢又放E追住你 仲要可以放2次
大家鬥爆發力 希瓦招Q一定唔輸蝕
仲要放完一次E 就可以restore
仲要唔記得嗰陣時 希瓦4lvl有冇得點放毒

李敏同佢打好輸蝕
招盾時機放得啱嘅話 成套combo變0傷

露娜拉效果應該會更加好
啲持續傷害 你招盾擋得幾多

其次就丹哥 牛牛 屠夫
丹哥同屠夫 一個追到你落天腳底
一個就大技沉默你
牛牛就可以撞開你同迫你跳舞
保證你用唔到傳送門

第二場又撞到佢

李敏同佢打好輸蝕

學到野
曼近睇廣告見到有2.0 係咪新game 黎
在座各位都係垃圾#4186
好悶
好悶

一齊玩
加入左谷未
1.0 玩過 4 場 delete game,
2.0 送 20 隻英, 就有興趣玩

第一次見丘加利 ... 畀佢秒殺咁濟, 成隊輸 0 : 34

依隻合體怪要點打呀 ?

上面有講 打人比例扣血英 狼人 和尚 泰科斯
1.0 玩過 4 場 delete game,
2.0 送 20 隻英, 就有興趣玩

第一次見丘加利 ... 畀佢秒殺咁濟, 成隊輸 0 : 34

依隻合體怪要點打呀 ?

上面有講 打人比例扣血英 狼人 和尚 泰科斯

火法得唔得
丘加利 其實真係唔多人用
唔係5排加好熟既 多數慘過打少隻
我都係見送skin先玩
舊登加過一班巴打玩
但都係頭一兩日有玩

依家就當做每日任hea下
琴晚有埸真係唔知講咩好
見人話要守路好似lol咁
地圖任務放棄晒咁濟
後尾又好好彩反勝到

隻game既ad係咪冇乜用
隻瓦又有隱又暈
玩法師仲好過ad咁
留名
改左版,開箱抽到好多野,又skin又盛,正
我都係見送skin先玩
舊登加過一班巴打玩
但都係頭一兩日有玩

依家就當做每日任hea下
琴晚有埸真係唔知講咩好
見人話要守路好似lol咁
地圖任務放棄晒咁濟
後尾又好好彩反勝到

隻game既ad係咪冇乜用
隻瓦又有隱又暈
玩法師仲好過ad咁

隻game輸出位分遠刺近刺多d
無裝備 唔會有話可以出乜裝針ad定法師
最多都係某幾隻英自帶 對普攻/技能既護甲減傷
送20英選邊個組合好
不過我諗暴雪都係等緊隻game自己死亡

第二場又撞到佢

李敏同佢打好輸蝕

而家邊有放毒呀 改走左
送20英選邊個組合好

2.0 其實同 1.0 有咩唔同 ?

btw, 近排玩左陣 HOTS, 我覺得一開波送左 20 隻英之後, 好玩過 LOL
升 lv 又有得開箱, 我試過普通箱都開到傳奇英

d 玩法又有幾款, 屌打 LOL 下下未開 game 就要同人地爭線打
一入去揀英就個撚個 mid mid top top ad ad , 好撚 on 9

英霸的確係呢類型game入面行咗好大膽同創新嘅路,無論地圖定英雄都有好多新嘗試,不過正正都係咁所以唔係個個啱玩,特別港台服吸引唔到玩家
如果多啲人玩出名啲應該更加留到玩家,依家好多人都係見排好耐先無耐性玩落去
https://chat.whatsapp.com/1MMvSraVDkX6ciL7g1AGBP
有興趣可以加入wtsapp谷一齊討論
送20英選邊個組合好

2.0 其實同 1.0 有咩唔同 ?

btw, 近排玩左陣 HOTS, 我覺得一開波送左 20 隻英之後, 好玩過 LOL
升 lv 又有得開箱, 我試過普通箱都開到傳奇英

d 玩法又有幾款, 屌打 LOL 下下未開 game 就要同人地爭線打
一入去揀英就個撚個 mid mid top top ad ad , 好撚 on 9

英霸的確係呢類型game入面行咗好大膽同創新嘅路,無論地圖定英雄都有好多新嘗試,不過正正都係咁所以唔係個個啱玩,特別港台服吸引唔到玩家
如果多啲人玩出名啲應該更加留到玩家,依家好多人都係見排好耐先無耐性玩落去

我由封測玩到而家
係近呢個零月先多人玩返
試過排聯賽排足4 個字都load唔到一場
隻game做得幾好,只係d英出得好慢
英雄選角都算公平
但lol係先入為主,d 人玩慣左唔想轉新玩法
多數亞洲人都係咁, 難接受新事物, btw好想發掘更多香港人玩
有冇人知源氏點玩 次次都剩係等執雞
好似冇乜輸出
有冇人知源氏點玩 次次都剩係等執雞
好似冇乜輸出

大技斬斬斬不知幾多輸出
已入谷
唔想再同班泡菜仔玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞