(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
因為玩ow要解活動所以dl左依隻game黎玩
玩左一陣就明點解紅唔起
咁撚唔平衡既dota都有既
玩左一陣就明點解紅唔起

同fd troll 玩murky 玩到炆
廿幾萬推塔傷 不過團戰打少我半隻輸左 就比頭目直接剷爆大本
玩左一陣就明點解紅唔起

你覺得唔平衡可能係因為你新acc 然後對面有個假新
條友直情可以1v5
情況其實就係假新卡特 對5個新手
你一樣會覺得卡特好唔平衡 但其實只係佢揀左隻恰新手既英
玩左一陣就明點解紅唔起

你比人屌打就話唔平衡 識少少扮代表
上年既比賽所有英雄上陣率九成以上 dota lol有冇
玩左一陣就明點解紅唔起

暴雪啲game有隻人勁少少即Nerf
玩左一陣就明點解紅唔起

你撈亂咗lol同bz?
玩左一陣就明點解紅唔起

你撈亂咗lol同bz?

事實
多過6成勝率即nerf
玩左一陣就明點解紅唔起

你撈亂咗lol同bz?

事實
多過6成勝率即nerf

事咩撚嘢實
邊隻英係有六成勝率?
抑或你玩到有六成勝率就比人nerf啊
想玩但係身邊無fd玩 有興趣一齊排啊
伊利丹仲值唔值得練
桑唔知咩幾好用
伊利丹仲值唔值得練

單爺timing要捉得好準
無論係打中立怪同進場時間
[quote]桑雅幾好用[/quote]

MAIN角
桑雅幾好用

MAIN角
點賺錢快啲
點賺錢快啲

打番份兼職

Vip13
點賺錢快啲

打番份兼職

做每日任用啲低lv英玩
伊利丹仲值唔值得練

https://youtu.be/JXSVQcF_Mqo
呢場隻丹爺打好多傷
但我玩親都一入去就死
QM啲丹爺都係低傷過support 作為一隻assassin真係好慘
新玩應該練咩英?我係因為OW先玩 覺得幾正

首先喺HOTKEY度記得調QUICKCAST
然後呢堆都值得練或者係易用
TANK: http://D.VA
OFFTANK: SONYA(BBR) / 阿薩斯
SUSTAIN DPS: VALLA(DH)
BURST DPS: LI-MING(WIZ) / CHROME
AMBUSH DPS: SUMARO
HEALER: BRIGHTWING

亮翼好似被路西歐取代,操作又易,亮翼最多係大地圖支援性強,感覺被人遺忘

首先喺HOTKEY度記得調QUICKCAST
然後呢堆都值得練或者係易用
TANK: http://D.VA
OFFTANK: SONYA(BBR) / 阿薩斯
SUSTAIN DPS: VALLA(DH)
BURST DPS: LI-MING(WIZ) / CHROME
AMBUSH DPS: SUMARO
HEALER: BRIGHTWING

亮翼好似被路西歐取代,操作又易,亮翼最多係大地圖支援性強,感覺被人遺忘

係幾似。。。我覺得亮翼幾難玩
用佢可以迫自己睇多啲小地圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞