(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
hots真係幾正 好多英都好多
自己都鐘意玩隱英 係快速真係斬瓜切菜
不過對面有瓦麗拉 屠夫之類成日係咁送頭既話真係唔洗玩

以前玩alpha版都幾驚隱英 但依家真係feel到 到左一定層次打隱可以好輕鬆 試過玩青銅龍打瓦麗拉完全屈佢機 本身個mon差難反隱 但係低汁用隱英 就明哂對面點行黎 會搵邊個打
唔搵 正面打唔過 搵 被我食住
高汁場坦補識睇前睇後 佢隊友/佢自己唔岩timing上就發揮唔到作用 正面死
係得Zertal高位移 強控先上得到比賽
有無巴打想team 住打聯賽
match 街人好伏
match 街人好伏

,團聯頭十都未打完
match 街人好伏

,團聯頭十都未打完

巴打留tag
match 街人好伏

,團聯頭十都未打完

巴打留tag

去第11頁, 搵條link入whatsapp group
match 街人好伏

,團聯頭十都未打完

巴打留tag

去第11頁, 搵條link入whatsapp group

入左,但好似冇人
唉屌 打個4場鑽場姐 成堆百幾lv 畀artanis 克都出hammer 又出埋啲nova raynor 死天係對面又出stitches 又唔識分地圖優勢英 硬生生由預選鑽3到白金1真係屌你老母 又唔到我遇對面亂鳩pick
用thrall nazeebo都算 連顏色 座騎都冇撚換過 亂鳩玩

到底係賽季末定係暑假問題 定係星期日 好似奶撚哂野
唉呀 比多次機會我係季頭打啊 被l5屈機都好過依家
真係死老母啊 死on9韓仔
點解成日都排咁耐
點解成日都排咁耐

美服ok喎
利申 外國jj
點解成日都排咁耐

美服ok喎
利申 外國jj
轉服好似要重新玩過
點解成日都排咁耐

美服ok喎
利申 外國jj
轉服好似要重新玩過

係啊
唔明點解唔合拼左佢
點解成日都排咁耐

美服ok喎
利申 外國jj
轉服好似要重新玩過

係啊
唔明點解唔合拼左佢

係亞服雙排打ng閒閒地5分鐘
新英幾好玩 推得 又有傷
但永遠有人玩得好撚廢
一隊冇二 三個識玩真係好難贏
點解成日都排咁耐

美服ok喎
利申 外國jj
轉服好似要重新玩過

係啊
唔明點解唔合拼左佢

係亞服雙排打ng閒閒地5分鐘

咁又冇咁耐掛...200幾秒左右 有時更快....不過排到泡菜仔多

仲有人
改完隻奶 好似招招技都有用咁 玩飛船而加勁煩惱 應該20LV大學2秒無敵飛船定大本CALL飛船呢
chromie改完幾好玩
改完隻奶 好似招招技都有用咁 玩飛船而加勁煩惱 應該20LV大學2秒無敵飛船定大本CALL飛船呢

而家有得玩炸彈流 試過對面有大劍師 連開左五次炸雞
Btw點開另一招大

Btw點開另一招大

咩點開另一招大?
係 我都係玩炸彈流 無限掉 無限40%盾 1秒CD 希望佢唔會改
係招大技係好煩惱 10LV大睇情況玩打針家飛船 20LV大簡直係地獄
應該BUFF打針到50%跑 定 飛船無敵2秒 定 減CD狂召飛船 ?
不過都係人玩20LV玩自回 不過我覺得呢個係對自己有用 對隊友冇咩用

Btw點開另一招大

咩點開另一招大?
係 我都係玩炸彈流 無限掉 無限40%盾 1秒CD 希望佢唔會改
係招大技係好煩惱 10LV大睇情況玩打針家飛船 20LV大簡直係地獄
應該BUFF打針到50%跑 定 飛船無敵2秒 定 減CD狂召飛船 ?
不過都係人玩20LV玩自回 不過我覺得呢個係對自己有用 對隊友冇咩用

佢既意思應該係 20lv 係屋企叫飛機個招
兩隻新英都係overwatch

雷洛幾時先改
太普通 無咩特色

Btw點開另一招大

咩點開另一招大?

佢既意思應該係 20lv 係屋企叫飛機個招

咪就係屋企CALL船 有人上船你咪可以再禁多次就開船去CALL船既位置 而唔洗CALL船條友係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞