(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
有冇人今晚玩?
想玩下索爾
大改左好似幾有趣

台ser
依排快速對戰好似快左

成隻game最鐘意玩阿巴
周圍放蟲蟲爬黎爬去吸經
d人搶地圖個陣,一邊吸經一邊放地雷一邊幫人上盾補刀

望住新手玩刺客偷襲後排個陣,係咁中地雷現形,比屠夫追殺

後期爬去最前線放蟲壓兵線,對面周圍搵我

完場個陣,成日全隊經驗第一,團戰、攻城傷害第一

食屎啦你最撚憎人玩阿巴 永遠玩快速先嚟玩呀巴 咁撚勁就拿嚟打rank啦 打少個又唔學複製 團戰搶event又唔撚幫 淨係識汁雞 完場就屌鳩隊友廢以為自己係carry 指揮家 垃圾!

做乜撚野

做乜撚野?屌鳩緊啲快速阿巴垃鳩圾呀 次次排快速都同阿巴一隊都輸 係咪要我用1萬金買隻維京人唱歌比你聼報復社會呀?

你報復社會關我撚事咩on9仔 ,無啦啦屌鳩人地,又唔撚係佢雷你
訓撚醒未

我訓撚醒未又關你咩事 我又唔係hehe同你一齊訓
諗緊買唔買麥迪文
好似好高手向

麥迪文唔算太難玩,只要反應得快幫人無敵 有牛 突進 屠夫 源氏衝後排變羊都幾有用
不過冇回血就差少少雖然叫遠程專家但係排快速多數當你係輔助冇得回血比較蝕抵

輸出方面可以不停Q 持續輸出 但係如果對面有回血輔助而分隊當咗你係輔助就會好雞肋 你Q完人地已經回返血

如果想玩可以保後排 而有回血 全場支援建議玩亮翼
Paulaldridge#1599 美服,一齊玩
最近買左Dva,真係當玩緊overwatch咁

全紅個skin好靚
DJKAN#3347 美服
新手一名
有冇人有時入到game倒數完會彈
連返入去仲要勁耐

全紅個skin好靚

英霸細dva咁勁 ow果個冇用
根本 同團rank又同時ON既人 不足15人
屌啦星每場都見相同既三條友 一係自己隊一係對面隊
打完一場慢左ready就準備等20分鐘
等開左波個10條友打完就搶位
美服3排-1
id:ibrahimovic
有冇人加黎玩下
vannessccp#3834 回鍋玩家
歡迎搵我一齊玩 團聯/快速
留名亞服!
咁好玩居然咁少人
咁好玩居然咁少人

連登9成打lol,正常,D台狗又淨係排Ai
快速唔排韓服柯完屎都冇場
新手排勁耐先一場
前期見到對面有卡爾洛斯就唔好行得咁近對面城門,條友係拉你過去,再拋你去佢城門入面
得罪講句,lol對hots嘅優勢純粹係知名度
lol一場前期衰少少,成場都已經冇乜機會翻身,除咗買裝之外玩法一成不變
hots唔同,啲地圖怪物夠嗮古靈精怪,啲專家角又玩得尻屎,千變萬化,特別多機會搏贏
lol一場前期衰少少,成場都已經冇乜機會翻身,除咗買裝之外玩法一成不變
hots唔同,啲地圖怪物夠嗮古靈精怪,啲專家角又玩得尻屎,千變萬化,特別多機會搏贏

其實係 可能前期輸 中後都輸緊 但D攻城怪又可以推到人地屋企 又唔知點解突然WIN左一次團戰就直推WIN左

LOL唔會出現呢D情況 除非大家既屋企咩都爆哂 否則WIN得1次團戰就唔會可以反勝

其實係 可能前期輸 中後都輸緊 但D攻城怪又可以推到人地屋企 又唔知點解突然WIN左一次團戰就直推WIN左

LOL唔會出現呢D情況 除非大家既屋企咩都爆哂 否則WIN得1次團戰就唔會可以反勝

真,我玩其中一場hots,有條友仔由頭雷到尾,去到後期雙方已經被剝光豬,對面5條友殺到主堡,條柒頭仲諗住偷塔,我嗰邊得4條友死頂爛頂都唔得閒睇佢搞乜尻,結果莫名其妙咁贏咗
原來佢就係喺地圖搏命走,搏命打怪,搏命推線,搏命拆堡,對面就係唔理佢諗住全部一齊上收我嗰隊皮
識玩一定去美服。

亞服港台分區,極少人排隊打到傻。俾你入到去見到D隊友個rank差落好大。

韓國分區無又法溝通。
識玩一定去美服。

亞服港台分區,極少人排隊打到傻。俾你入到去見到D隊友個rank差落好大。

韓國分區無又法溝通。

爆ping,不了
btw就算排到都係新加坡人多

真,我玩其中一場hots,有條友仔由頭雷到尾,去到後期雙方已經被剝光豬,對面5條友殺到主堡,條柒頭仲諗住偷塔,我嗰邊得4條友死頂爛頂都唔得閒睇佢搞乜尻,結果莫名其妙咁贏咗
原來佢就係喺地圖搏命走,搏命打怪,搏命推線,搏命拆堡,對面就係唔理佢諗住全部一齊上收我嗰隊皮

係咪伊利丹黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞