(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
蟲族張圖點打 打AI都輸

會唔會啊係咪個team comp太奇怪
成日輸個objective?

玩我+4個ai打5個ai個mode 成日比人100比0 跟住比蟲打爆
為左DVA SKIN走左去玩左陣,都幾好玩
但成日俾朋友笑用廢英 莉莉好廢咩乜 好好用WOR我覺得

li li 好勁wo
補得黎 又盲又痛

咪係囉 仲要咁可愛 邊度廢
下次我就攞你個ID名回佢先
有更新檔

又削強勢英啦

btw, 隻 Game 識隱身既英都幾撚煩

其實我有樣野好好奇
如果我方有隻英隱左 然後我系咁奶佢 敵方會唔會見到然後知佢方位
1.0果時排亞服等半個鐘都未齊人
2.0幾多人玩
而家升緊美服
有冇人人齊玩?
2.0幾多人玩
而家升緊美服
有冇人人齊玩?

美服唔delay/ lag?
2.0幾多人玩
而家升緊美服
有冇人人齊玩?

之前真係等10分鐘先一場
依家3分鐘內
應該係多人解D.va個任
LOVEKRY#3192++++
最愛用瓦王 迪亞布羅
為左DVA SKIN走左去玩左陣,都幾好玩
但成日俾朋友笑用廢英 莉莉好廢咩乜 好好用WOR我覺得

li li 好勁wo
補得黎 又盲又痛

咪係囉 仲要咁可愛 邊度廢
下次我就攞你個ID名回佢先

有support 仲有咩好笑 莉莉就係拎出嚟同班frd 劈酒架嘛 佢地都唔識欣賞
水龍彈之術既莉莉太勁
有group?
有冇美服巴打一齊玩
想搵連巴打既可以係game入面join lihkg channel
只需要係係聊天欄到打/join lihkg
就得

玩我+4個ai打5個ai個mode 成日比人100比0 跟住比蟲打爆

咁我明啦
同AI一隊我都試過 真係玩到想死 仲要用ETC 開招mosh pit開得好靚但最後對面啲AI幾乎滿血行番走
同AI一隊要玩capture 2個唔同點既場真係好煩 因為佢地真係好蠢
如果係玩同一點打團戰既場就好啲

咁我明啦
同AI一隊我都試過 真係玩到想死 仲要用ETC 開招mosh pit開得好靚但最後對面啲AI幾乎滿血行番走
同AI一隊要玩capture 2個唔同點既場真係好煩 因為佢地真係好蠢

pvp點打,搶一個再打team fight?

咁我明啦

pvp點打,搶一個再打team fight?

冇認真研究喎 我諗留佔到一個 留一人係線吸經 再4個去另一邊捉?
呢隻game真係要研究
例如點分線,幾人攻幾個守上咁
希望有巴打教下點玩
打算開個GROUP專FOR HOTS

有興趣可留TG
本人會ADD你
有更新檔

又削強勢英啦

btw, 隻 Game 識隱身既英都幾撚煩

其實我有樣野好好奇
如果我方有隻英隱左 然後我系咁奶佢 敵方會唔會見到然後知佢方位

應該知, 但個距離就要估

下次等我個話莉莉廢GE朋友隱左身我就瘋狂Q佢兼俾魚佢先
新手,本身係想拎OW SKIN先玩,以為打AI就拎到,所以買左個刺客包,點知原來要打玩家先拎到

有咩英適合新手玩?刺客好似好脆皮,比人埋身就好易死
新手,本身係想拎OW SKIN先玩,以為打AI就拎到,所以買左個刺客包,點知原來要打玩家先拎到

有咩英適合新手玩?刺客好似好脆皮,比人埋身就好易死

驚吱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞