(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
又話星期一出英雄歡迎禮包 琴日一直揾都冇
新玩應該練咩英?我係因為OW先玩 覺得幾正

首先喺HOTKEY度記得調QUICKCAST
然後呢堆都值得練或者係易用
TANK: http://D.VA
OFFTANK: SONYA(BBR) / 阿薩斯
SUSTAIN DPS: VALLA(DH)
BURST DPS: LI-MING(WIZ) / CHROME
AMBUSH DPS: SUMARO
HEALER: BRIGHTWING

呢隻新手玩 好易變四打五
新玩應該練咩英?我係因為OW先玩 覺得幾正

首先喺HOTKEY度記得調QUICKCAST
然後呢堆都值得練或者係易用
TANK: http://D.VA
OFFTANK: SONYA(BBR) / 阿薩斯
SUSTAIN DPS: VALLA(DH)
BURST DPS: LI-MING(WIZ) / CHROME
AMBUSH DPS: SUMARO
HEALER: BRIGHTWING

亮翼好似被路西歐取代,操作又易,亮翼最多係大地圖支援性強,感覺被人遺忘

Lucio nerfed
用返好似唔識補向咁

之前補得太勁,依家要去到16lv點3%血量天賦
莫奇依隻撚屌究竟有咩用

幾埸同依隻野一隊, 英雄傷害又低,攻城又低

究竟佢有乜撚野用
莫奇依隻撚屌究竟有咩用

究竟佢有乜撚野用
第一次聽到人話murky 攻城傷低

打團戰前set好靚位 狂出黎打撚死人傷害其實唔低 又可以睇情況推塔

巴打
可不可以加小弟好友,指教小弟
莫奇依隻撚屌究竟有咩用

究竟佢有乜撚野用

打團戰前set好靚位 狂出黎打撚死人傷害其實唔低 又可以睇情況推塔

當年CLOUD 9 打WORLD CHAMP時, 就係1隻MURKY + 1隻TASSADAR 屌打對面5人, 由自己個CORE追到對手個CORE再爆埋對手個CORE, 全場啞晒

識用, 呢個GAME乜英都勁

莫奇推塔快 點攻後期又勁好打 殺佢又少經
條友係想做丑人幫手推po?
連登會唔會有內戰團
莫奇依隻撚屌究竟有咩用

究竟佢有乜撚野用

當年CLOUD 9 打WORLD CHAMP時, 就係1隻MURKY + 1隻TASSADAR 屌打對面5人, 由自己個CORE追到對手個CORE再爆埋對手個CORE, 全場啞晒

識用, 呢個GAME乜英都勁

莫奇推塔快 點攻後期又勁好打 殺佢又少經
條友係想做丑人幫手推po?

今個星期Murky free D人廢到冇譜都唔出奇
連登會唔會有內戰團

唔係唔得既但係過服要做新手任
murky好高傷其實
技能流既英比佢追住黎打 一招無敵避晒你啲技
已經無玩好耐
當年玩應該係丘加利前後兩隻英左右既patch

而家玩番好似第2隻game咁 d英既技能隻隻郁過

以前玩開法師 特別係王子
玩lol嘅人嫌暴雪冇得靠農兵買裝而唔玩,明明暴雪高質好多

巴打

起我底,d3 post 度有line gp

其實有冇人明佢點計
我rank 2731mmr就大師 我QM 2817都仲係鑽

巴打

其實有冇人明佢點計

我個係因為佢啲數唔齊?唔係場場都有人upload到個replay上個所以data唔準?

巴打

其實有冇人明佢點計

我個係因為佢啲數唔齊?唔係場場都有人upload到個replay上個所以data唔準?

研究左下 估計係按百分比only 唔同地區個分段有唔同分數 QM我係US ser過大師分 亞服就唔過了
其實幾耐出一次新英?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞