(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
之前rank 2 一直升唔到上去就棄左
近排為左ow d 獎勵玩左一陣,發現唔識玩
新手係未唔好無剌客包,唔知買邊個好

想玩咩咪簡咩最緊要自己鐘意

想玩咩咪簡咩最緊要自己鐘意

好,鳩玩下先
大家係未都玩亞服,見佢SERVER唔通
雷諾好似幾好,又補血又手長

玩過維拉就唔想再玩佢
不過配某d組合既話雷諾會好撚勁

玩過維拉就唔想再玩佢
不過配某d組合既話雷諾會好撚勁

維拉爆發睇得出勁D,但操作又唔同LEVEL
玩RAYNOR可以加埋吸血,痴鬼線
會唔會有GROUP加,有D興趣長玩下,而家除左CSGO無咩好玩
大家係未都玩亞服,見佢SERVER唔通

大部分巴打都係亞服
會唔會有GROUP加,有D興趣長玩下,而家除左CSGO無咩好玩

https://chat.whatsapp.com/1MMvSraVDkX6ciL7g1AGBP

https://chat.whatsapp.com/1MMvSraVDkX6ciL7g1AGBP

WHATSAPP咁激,咁多勇士
BTW佢打RANK既要求都幾有趣,14隻英玩到LEVEL5
pish

WHATSAPP咁激,咁多勇士

方便嗎
而家都有廿幾人
BTW佢打RANK既要求都幾有趣,14隻英玩到LEVEL5

好事黎架
呢隻game 真係梅到痴線 如果冇frd一齊玩應該唔會接觸
BTW 2.0 先玩返 主要係為咗20隻英 如果冇開箱嗰啲 買一隻英慘過返工
通常打rk先轉韓服
通常打rk先轉韓服

態度正確
白金1留名
通常打rk先轉韓服

應該係打咩都轉做韓服
睇返數據,
索爾現階段完全唔適合係高壓力環境下輸出

無穩定既前埸優勢,
對有位移既英雄既威脅力有限
只能等對方交左位移技先可以「換命」
而唔係安全輸出

而如果對面係打一補雙後排既陣
就完全切唔入
只能係前埸R傷害

但如果單後排既陣,
大把英雄既表現好過索爾
好撚悲哀

雖然大技的確強勢,
但只能同沖面英雄配合
而且風險高

單靠大技開埸cc的話,
條件受地型限制
rewind時非常難把握反勝機會

總結:
1,索爾既團戰傷害能力低下
2,容易被放風箏,輸出環境惡劣
3,大技傾向技術性, 風險高受多項條件限制
4,純普攻容易被counter

只可以講隻英雄本身無問題
just dropped by META
唔怪得最近咁少見索爾
升到10lv就棄英了
睇返數據,
索爾現階段完全唔適合係高壓力環境下輸出

無穩定既前埸優勢,
對有位移既英雄既威脅力有限
只能等對方交左位移技先可以「換命」
而唔係安全輸出

而如果對面係打一補雙後排既陣
就完全切唔入
只能係前埸R傷害

但如果單後排既陣,
大把英雄既表現好過索爾
好撚悲哀

雖然大技的確強勢,
但只能同沖面英雄配合
而且風險高

單靠大技開埸cc的話,
條件受地型限制
rewind時非常難把握反勝機會

總結:
1,索爾既團戰傷害能力低下
2,容易被放風箏,輸出環境惡劣
3,大技傾向技術性, 風險高受多項條件限制
4,純普攻容易被counter

只可以講隻英雄本身無問題
just dropped by META
唔怪得最近咁少見索爾
升到10lv就棄英了

睇hots log既天賦
依家主流打法係早期依賴Q技賴線,
點FOLLOW THROUGH打遊擊
等10lv 用R開戰
之後先強化E技

總結:
前期廢物 依E技幫隊友CC
借此令到後期可以點E技天賦,提升一定輸出
但必先係前期有好表現
否則難以REWIND下反勝

真係悲哀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞