(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
岩岩玩返, 而家仲有冇人玩

Same here 有英雄pack 增加左幾倍動力

我係見多人玩先玩返
之前排成個字都開唔到一場
依家玩咩服好?
亞服好似冇咩人玩

大把韓仔排 打快速台服都正常快

韓仔簡人既概念比台仔好得多
用同一系列rank比教, 佢地閱讀能力,技術比較強。 同韓仔玩激好多
有無人一齊解任
有無人一齊解任

咩好友一齊玩個個?

id: wkk#3904 亞服
你地受唔受廢柴玩?
唔敢玩qm,成日比人屌送頭

真係想玩既 上網睇下教學囉
依家玩咩服好?
亞服好似冇咩人玩

用同一系列rank比教, 佢地閱讀能力,技術比較強。 同韓仔玩激好多

快速kr多On9
依家玩咩服好?
亞服好似冇咩人玩

快速kr多On9

啲韓仔鳩到震
麥迪文 幾有趣, 但可唔可以多一招攻技呀 例如過下隧道可以補血 / 加盾都好呀 ... 想玩都驚畀人鄙視 ...

已經好勁 但skillcap好高
你地受唔受廢柴玩?
唔敢玩qm,成日比人屌送頭

真係想玩既 上網睇下教學囉

睇吓mfpallytime啲片,成日出片講啲英雄嘅天賦點樣揀,點樣打,同埋最主要睇佢幾時守線推線,幾時打camp,幾時搶objective,呢啲時機意識好緊要,雖然佢有時troll game
我雖然唔勁,但係睇完佢啲片真心學到野同有位入手點用某啲英,起碼打qm唔會troll
同埋可以睇吓個啲best moment之類嘅片,有時可以學到點樣wombo combo,或咩技有啲咩奇效
麥迪文 幾有趣, 但可唔可以多一招攻技呀 例如過下隧道可以補血 / 加盾都好呀 ... 想玩都驚畀人鄙視 ...

已經好勁 但skillcap好高

玩得好傷害有法師水平 戰術性極高
只係上 下限太高姐
都係想玩乜就玩乜
夾硬就班韓仔 PICK 唔係CARRY位佢地就打到一舊屎咁
都係想玩乜就玩乜

每次入韓仔場都講定please type English
之後佢地都係繼續係咁打韓文
同隊友完全溝通唔到 可能鬧緊我唔想比我知啦
睇完教學片都係唔知李敏個震波有乜用
暴雪game玩美服是常識吧
亞服為左排得快揀server連去韓國同d韓狗玩激撚死你啦 睇撚住d韓文又唔知嗡乜鳩 睇英文都叫做查到字典
都係想玩乜就玩乜

十個韓仔 九個唔識英文
都係想玩乜就玩乜

十個韓仔 九個唔識英文

剩係識 taiwan no. 1
其實即係點解
都係想玩乜就玩乜

十個韓仔 九個唔識英文

其實即係點解

尼句野源自sivhd
但而家已經係用黎玩鳩台仔同大陸仔
都係想玩乜就玩乜

十個韓仔 九個唔識英文

其實即係點解

尼句野源自sivhd

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E5%8F%B0%E6%B9%BENO.1
加茲魯維 點玩架 ?

好似同隊伍夾夾不入既 ? 我睇片, 好似係玩偷推塔 ?

佢壓線能力好勁 專家好多都係咁 但佢都可以好高傷 尤其係set好左炮塔既area開戰
招大+W可以做wombo combo
睇完教學片都係唔知李敏個震波有乜用

可以配埋e技造到傷害同有盾,殺英回血天賦,就可以變近戰,如果睇準teamfight完對面全隊殘血,有機會一打五
都係想玩乜就玩乜

十個韓仔 九個唔識英文

其實即係點解

尼句野源自sivhd

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E5%8F%B0%E6%B9%BENO.1

有尼句野既時候h1z1都未撚有
屌你維基
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞