(HOTS) 仲有無巴打玩暴雪英霸

727 回覆
21 Like 2 Dislike
有冇係game 開連登頻?

無, 今晚開
LOVEKRY#3192

巴打可以加埋我一齊玩

added
以前隻驚岩岩開果陣真係幾悶 打人打半日都唔死 今次本身較係為d.va skin以玩 但玩玩下又真你幾好玩 上埋癮 送20隻英同送箱真係比左人動力去玩
我想問 , 英雄設定入邊 個「噴漆」 係乜鬼嚟 ? 噴左喺邊度? 定係要啓動 ?

噴漆要入左地圖先用到,多數拎黎嘲諷人,殺左人之後即刻噴在屍體上
我想問 , 英雄設定入邊 個「噴漆」 係乜鬼嚟 ? 噴左喺邊度? 定係要啓動 ?

噴漆要入左地圖先用到,多數拎黎嘲諷人,殺左人之後即刻噴在屍體上

按T

按T

禁X有得跳舞個啲
岩岩down番玩左幾場
真係幾好玩
節奏又快,唔洗場場打成個鐘

LOL 真心 on 9 , 想玩既英永遠無得玩, 因為一入 game 就個撚個 mid ad top

仲要玩左四十幾五十分鐘 都係勞氣居多

依隻就算幾憎都好, 十幾分鐘輸左就重新嚟個無咁勞氣

其實lol 都可以鳩玩 NG搶人路 用on9 英
岩岩down番玩左幾場
真係幾好玩
節奏又快,唔洗場場打成個鐘

LOL 真心 on 9 , 想玩既英永遠無得玩, 因為一入 game 就個撚個 mid ad top

仲要玩左四十幾五十分鐘 都係勞氣居多

依隻就算幾憎都好, 十幾分鐘輸左就重新嚟個無咁勞氣

其實lol 都可以鳩玩 NG搶人路 用on9 英

有人鳩玩, 都要浪費 20 分鐘青春, 之後仲要等投票, 總係 3:2 再浪費做 10 分鐘炮咀時間

仲係返u就話可以
返左工 打場機都要受人氣
為左DVA SKIN走左去玩左陣,都幾好玩
但成日俾朋友笑用廢英 莉莉好廢咩乜 好好用WOR我覺得

li li 好勁wo
補得黎 又盲又痛

li li 好勁wo
補得黎 又盲又痛

莉莉 頭7lv單挑最勁頭三位

勁到要Ban 升目盲之風屈到
想問下有咩炮台法師
我買左刺客包
目前搵到
李敏 古爾丹 古羅克 羽柴 阿松
要升14隻5級真係好想死
淨係得李敏勁
想問下有咩炮台法師
我買左刺客包
目前搵到
李敏 古爾丹 古羅克 羽柴 阿松
要升14隻5級真係好想死
淨係得李敏勁

榔頭中士lol
名乎其實炮台

刺客包有納奇班 好高輸出

依家dps莉莉好勁 但之前用黎做solo sup招大好易比人counter
蟲族張圖點打 打AI都輸
有無巴打quickplay會一齊玩 留個battletag
Riaaa#3800 ++
有無巴打quickplay會一齊玩 留個battletag

LevelSix#4944
終於辛苦打完十場聯賽

得金5

排一場都勁耐 應該都唔會打

反而快速又真係幾快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞