召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
條女真係無腦成日淨係識講好大壓力同去旅行代購
樓上個mk妹有咩咁特別要討論咁耐
又唔係靚又假相
普通銀行仔?
Live嗰張上下唇都好厚
P到冇上唇好睇咩
前半段同後半段咁矛盾既
又話唔care followers咁你又係到講??
個樣差好遠
我今朝都係Facebook見到
react竟然全部都係like同心心
屌 我想問依家啲youtuber係咪淨係識抄人野?
之前崠先抄完haegreendal
依家到肥西Mira 又係近鏡煮野食沖野飲?
又係加啲細細粒字幕?又係無旁白又係好輕柔音樂
人拍咩佢又跟住拍口手
我唔信咁岩偏偏全世界都係呢個時候咁樣拍囉

係咪有病 呢個時候仲有心情黎live
真係成班戇鳩冇得救
一開黎睇都係咁覺得
同埋之前聽朋友講
佢私底下會鬧觀眾啲留言好垃圾
可唔以留啲有用啲既野
佢真係好做作
奉旨一定要去機場?
唔係一定要去
但問題係香港琴日發生啲咁嘅事
正常人都好嬲 冇心情
佢話好耐之前book定 咁都預計唔到呢排會發生咁多事
但玩還玩 低調少少得唔得?唔係老奉一定要post出嚟啫
不過嘥氣喇 呢條女都係俾人擺過上嚟幾次
初初仲反擊話咩唔post唔代表唔支持 類似嘅官腔回應
最後咪又係post下啲新聞上stories囉
過幾日咪又係照舊吃喝玩樂

岩!完全講中晒我嘅心聲!冇嘢要補充
李寧條女
唔想笑個位絲打,但呢件事真係幾好笑
最尾個張肥西mira個虎背出左黎
仲要個電腦Mon入面有自己個樣 到底有幾自戀
mon得佢好實 我可以好肯定咁講佢一次都無出過黎 越諗越嬲
我識佢真人喎佢以為我同佢好fd其實我無當過佢係fd 港女格 永遠要人遷就佢 一唔岩就屌鳩人 然後發表偉倫 今次都唔例外:

下?一星期休息一日?你唔係咁同我講架喎
留意返你個名
唔講唔醒起 之前有人狙擊過個條女
叫自己男朋友做19X個個?
為方便有興趣睇既絲打
傳送門: https://lihkg.com/thread/490052/page/1
劉珮玥已經好樣衰 佢仲樣衰過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞