召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
建議佢做下唇膜先再出嚟獻醜
個質地又乾又難blend開咁,咁嘅垃圾都賣200蚊,好快執
又鞋又乾顏色一撻撻
有d似Annabelle 同Thomas 小火車
好想留言 但佢依家無開留言
Lilian kan即刻靚勁多
Lilian kan都係勁假相
Mira真係叫得上肥
大佬啊 望下佢教人捲頭髮果條片
片尾Chok曬樣扮回眸一笑 CLS 佢個虎背熊腰出晒嚟
平時自拍攞到d角度真係太太太誇張
佢塊面根本肥到好似發水麵包咁樣
都可以影到個尖面出嚟
唔好同我講佢水腫
係嘅話佢真係一日廿四小時都嚴重水腫

死都唔認自己係肥婆 自戀到不能自拔
成q日扮可愛 屌 正正常常唔得嘅
近日分享自己感情條片扮撚曬怕醜
台灣人可能受你嗰一套 但香港人唔會

Mira 你係肥婆 接受現實啦
但都欣賞你為香港五大訴求缺一不可發聲
係你唯一一個比較可取嘅地方

想問吓其實個分別喺邊度? 我淨係見到燈光光暗唔同
我都覺得mira算肥 兩年前佢冇咁漲個陣條減肥片都已經60kg
當佢淨係重咗2kg 佢158cm 用比鬼佬用嘅bmi計都overweight
其實佢肥都正常啦佢啲片咁食法不過佢而家想撈埋beauty fashion 個範就最好keep keep佢啦

利申間中有睇佢啲片 不過唔睇廣告片同無聊片 見佢影住自己揸車都影到十幾分鐘唔明其他人點睇得晒
有次禁入佢片講同liz食飯
睇佢化妝都成半段片 狂飛

同一招用足咁多年
JM永遠都係賣廣告 從來冇一樣係真心推介
橋唔怕舊總有on尻會受
已經冇睇JM個channel 9世,全部片都係低質兼扮真心推介嘅廣告 唔明點解條八婆仲未收皮
其實我覺得開頭嗰兩張唔係同一樣,睇真啲角度有dddd唔同不過after嗰張打晒燈較晒filter都係誤導嫁啦雖然都係睇唔出分別

Hiddie
佢之前有條片講過點解會咁
https://youtu.be/-yr_utGBpxY
抵我咁鍾意佢
你信?
呢啲意外冇必要講大話掛
真香港人
咁樣跌到咁傷係真係好慘
但佢整親好似同佢個樣怪冇乜關係
佢睇落成日額頭好用力想掙大眼
戚到條眉頭個位好怪,雙眼皮近眼頭個位又戚高左
加上chok到好造作,同pkj有得比,係少左d新疆手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞