召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
真係對icu好撚反感
唔明kenbek睇中佢啲乜
嘩屌
以為係同一間公司
抄到十足十
鐘意重口味
對佢條仔無意見,係對佢個人同d行為好反感
推 - 你REPORT左未
唔好畀佢抄人都拎到廣告費
唔洗創作成本 收錢?
蝗崠SUE 我唔會放過你呢啲唔尊重知識版權嘅人
推 - 你REPORT左未
唔好畀佢抄人都拎到廣告費
唔洗創作成本 收錢?
蝗崠SUE 我唔會放過你呢啲唔尊重知識版權嘅人
之前睇到gary chung嘅言論,send咗email比cle de peau,佢話佢會尊重gary chung喎

香港d YouTuber係咪唔識咩叫知識產權
有版佢地睇 大佬B 就係抄人抄到收皮既例子
珍珍個化妝品ig, 山東sue 條新片
唔留意時事 運用自己影響力都算
連自己份內事都要左抄右抄
一齊report佢地條片同珍珍個ig 啦
真心睇到好嬲
敏感時期 仲飲飲食食
唔屌你 唔洗你苦行
你唔講政治 我算
但你抄到咁扮原創 扮highend
搏人唔睇海外野呃飲呃食
真係好無恥 好垃圾
唔好再畀錢呢啲人賺
佢最撚叻話自己係chinese
同埋得閒就話自己come from Hong Kong

其實仲見到好多去左外國就唔撚理香港既人....

mtwmakki真係以為自己係英國人?
話口未完,又咁巧合了

cle de peau我有留言 我頂佢 del撚左我個cm仲disable左cm功能 咁大間公司肉酸到

最近幾個post都唔比人留言
拿我唔係想屌哂所有00後,那尼位coco想點
佢一邊話支持香港人 一邊食海底撈
唔係話你唔食得 但大佬依個敏感時期你可唔可以唔好咁痴線

講埋個題外話:佢之前po story話自己唔係大陸人 但無論佢個妝又好 講野打字又好 都好大陸味 有時仲有殘體字

屌打多左個「那」
邊位
條八婆之前story有影過一個近shot係推開啲唇彩 (我唔記得save)
sunniesface都有條類似咁嘅片
Glossier都成日咁玩啲cloudpaint啦 似炒佢多啲 sunniesface嗰張同ohii show highlight嘅手法都有少少似
同一個姿勢 點解柒咁多
Rose Ma準備向中立KOL開火!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞