召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
淘寶勁多垃圾
屌得好
本身覺得佢份人麻麻地
但6月開始對佢另眼相看
真香港人
佢本人嘅存在已經好唔環保
本身個人又肥一睇就知食到屙多又放屁抖氣都多個人又要成日淘寶買啦買垃圾瘋狂製造垃圾
JD會唔會有d離地?
我fulfill到咁多野都可以去LVMH度做啦。。
洗去你呢啲垃圾KOL呃錢鋪到做?
又要頂到ad hoc又要三文兩語好
25k既工? ? ?

好似好理性咁但呢張係微博嘅改圖黎
改圖都信同啲藍絲一樣咁蠢就咪扮理性啦
呢啲垃圾新移民就收句聲啦 睇撚死佢稅都冇交
仲要折墮到養埋件支那仔 又多個150
正宗社會垃圾

屌你老母曾鎧琪你訓撚醒未呀死on9 而家仲要對警察講仁慈?係咪警權過大都唔撚洗理 坐以待斃呀
和平遊行又唔係未試過 政府只係扮睇唔到 當初冇升級行動剩係和平遊行既話 條例可能一早已經通過左啦屌你

我只係想講你好撚嘔心 成個腦都係裝屎
又要sale 客, 又要執貨,又要update database,又要做埋reception
睇漏左仲要maintain 個system....
十項全能wo
我發現佢地個類人有個共通點
就係會成日話
你地用自己既自由去剝奪人地既自由
佢男朋友好似做中醫
如果成功掛到牌可以醫人
到時呀星姐唔知會點呢
曾鎧琪你食屎攬住你男朋友翻大灣區啦
佢話「冇打算分享你哋嘅收獲」
真係冇撚腦
其實佢個腦係咪裝屎㗎 衰咗就認啦
仲要喺度阿吱阿咗 係咪唔識得收聲等件事淡㗎
仲要係咁喺度駁嘴 唔會有人幫你可憐你㗎臭雞
扮咩連累屋企人 佢根本就係藍
民主係唔會係佢身上出現
講到好有道理咁 好心啦 肥西
肥曾 撐警死全家
你報應就到
唔該佢快啲收皮啦,佢啲片同肥西mira一樣標題黨+內容誇大+造作+零資訊性。其實你藍咪認囉,唔好搬啲咩屋企紅底咩老人家擔心,香港你屋企黎架,你試下身處大陸你會上到youtube,仲做埋啲濕鳩youtuber搵到錢呀?連自己屋企有事都多多藉口,R鳩IKEA sponsor個時唔見你咁撚多藉口?

曾鎧琪你條大陸閪我屌你老母
唔藍點會搵個大陸仔做男朋友呀 仲養埋佢
就係佢宜啲死自私撚 乜都冇做過 冇付出過
一味剩係識話抗爭「冇用」
滾翻大陸啦屌你 仲撚好呀 唔洗做冇用既事 因為連做既權利都冇
冇讀過書嘅裡人真係logic有問題
你唔撚俾我會抗爭又會關心環保關心地球架
呢啲臭西淨係識講亞馬遜火災 請問我點撚樣幫
搭飛機過去滅火啊人地巴西政府自己都唔肯接受援助咁我地仲可以點撚樣
環保同政治更加冇撚得分開
香港空氣咁撚差就係因為支那工業啲污染吹撚哂過黎
你食到咁撚肥仲唔環保啦 80kg死肥西
咁返上去生活啦
唔好討論個肥閪 don't make noice for stupid people 一陣以為自己好紅
因為香港男仔根本睇得上呢啲社會垃圾
條支那仔唔係見有人膽錢養都食唔落佢啦 條支那仔一做左中醫/拎左身份證 一定飛撚左佢

你係咪含得大陸撚多洗撚埋腦呀?香港比一個極權政府管治但我地仲有自由去反抗。如果你連有人搞鳩你屋企你都會因為「公眾人物」身分而唔去「仇恨」、「挑戰」呢個極權,我真係恭喜你呀!你返大陸住啦!你只係一個擁有言論自由既環境下生活既懦弱者!你連港豬呢兩個字都唔配!因為你根本唔係香港人!
曾鎧琪我屌你老母呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞