召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
睇唔透仲生活緊喺平行時空嘅人係發生乜事

見到有個喺ig有少少知名度嘅同學完全提都冇提過 琴日發生啲咁嘅事仲去食海底撈 我真心好好奇係咪得我哋呢啲所謂「低下層」先會為自己同下一代博曬老命咁企出嚟

我阿媽平時會叫我唔好出去 唔好著黑衫 佢都係因為擔心我出事 所以先會叫我避到就避 但係佢唔會係一副置身事外嘅款 究竟去到呢一刻仲日日吃喝玩樂 離撚曬地班人係乜心態 唔係話唔玩得 你覺得攰想抖下其實冇問題 但係玩嘅同時可唔可以留意下香港發生緊乜事 呢個喺你生活嘅地方 作為一個香港市民 你係有責任亦都有必要去了解你居住嘅地方發生緊嘅一切

唉 已經嬲到唔知講咩好
齊report Tina Wang, Merry So Ig!!!!
Tina Wang啱啱自己租咗studio
一闊三大
如果冇晒sponsor同follower
咪睇吓佢可以點樣繼續整gel甲買名牌去旅行
我完全明白你感受
所以我地一定要推撚到佢地收皮
清算!
身邊有班朋友明明知道晒佢哋做嘅衰嘢 但係都照follow 有陣時仲like佢哋啲post 真心激死我
就嚟搶晒佢哋部電話嚟逐個逐個咁unfollow unlike
佢大陸與否我覺得唔係重點
若果佢標榜自己香港人
唔該佢黑白要分明
/😄無錯。
就係想大家知呢啲人真係唔值得大家follow
原來佢改左個why/做空白再轉左做test
呢個pose 究竟係test乜野
唔可以比任何一個臭閪有翻身之日
test下自己喺咁嘅時勢仲有幾多人氣?
總之你地kol唔關心議題已經係錯
呢點不用多說~
所有香港人喺水深火熱之中
但你地仲吃喝玩樂放「美照」
枉你地仲識叫自己香港人
乜野 #homekong 你地無資格

屌完你地之後真心希望你地會醒
放大你地對眼睛去望下出面發生乜事
而唔係圍威喂仲收pr試用出下event
post自己啲名牌包包衫褲鞋襪

你買少個名牌 再將啲錢捐去買物資 買飯
已經幫到好多人

咁當然亦唔係話捐左錢就大撚哂

希望你地真係可以行出黎
腳踏實地感受一下依家同你地同年紀嘅人係經歷監啲乜野
香港人唔會原諒哩啲八婆KOL
Spoon算係咁
我屌你老母臭閪呀Tina蝗
由69留意到你而家喇
你問心你自己呢段時間係度做乜鳩先啦,唔好扮哂一日半日做錯事咁啦好嗎
扮咩有去呀 攞官方相
老豆 你搵左仔未?
諗住洗底?
係人都知垃圾brandy之前撐警
又洗底
推到jade 仆街
唔好諗住咁樣你d米飯班主就唔會唔記得
你老公撐警呀

透光
睇到好嬲
佢真係好撚嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞