召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
點解佢可以自戀到咁

仲有佢個虎背熊腰都po上黎
睇黎佢真係覺得自己一啲都唔肥仲好靚咁款
其實講一句自己肥有幾難
咁又係 肥婆通常都唔會認自己肥
相反啲好瘦嘅人先會話自己肥
可能呢啲就係肥婆嘅自尊心
成個波咁
推下先
我睇新聞以為認錯人添
條眼線咩事
jadelam就算吧啦
老公藍到仆街
Ava個肚不經不覺又咁大
睇佢手指都知係肥婆啦 下次記住p埋手指
性格真係好影響觀眾緣
不過佢地永遠唔會明白呢一點
其實老實講 要做kol/網紅/youtuber 對打扮影相比一般人講究都好正常嘅
同埋好多人都成日搭的士出入啦 尤其做嘢要周圍去咁
佢嘅知名度同收入同佢拍出嚟嘅洗費都相符嘅 普通人恨唔嚟啫
Heyman個朋友suenn真係好似活喺第二個世界咁
亞馬遜大火係好值得大家關心 不過佢關心下自己屋企香港先啦
睇佢ig d post永遠避開遊行三罷個啲日子 永遠唔會喺個啲日子出post 永無ig story文宣 想兩邊都唔得失咁
真係好撚嘔心 發誓唔會再睇佢任何片 以後click入去只係會為咗比個dislike
講真我之前都幾欣賞佢好用心經營channel, 我dm問佢野佢都好認真覆。但經過呢次先知佢可以咁離地咁冷血。佢樓都買左,屋企小康,我唔明到底佢有幾大經濟壓力要自我滅聲去保住啲PR and job。
呢啲都係一個字解釋到。自私。為左自己溫飽而對政權同暴力視而不見。
豬西Mira
同埋啲人成日話逼KOL表態=斷人米路。

首先,我唔expect你講句天滅中共,你唔用自己影響力去比大眾見到呢啲是非黑白都算喇。呢啲水深火熱嘅時候,仲開開心心吃喝玩樂都算。仲瘋狂Po ig係咪太過分呢?

就好似你個frd死老爸你唔關心都算,仲日日風花雪月比人知你幾開心。
除左冷血我都無野好講。
個個咩emilylauszemei 都係
見到佢地post咩save the lungs of earth就勁嬲
Stand with hk eye for hk又唔post嘅
見到啲一直冇特別講香港嘅kol
本來你唔表態都只當你港豬 唔理你啦
但班仆街走去post咩叫人關注亞馬遜大火
藍絲起碼都叫真係會關心下香港
但佢地個班
依家香港都真係燒到埋身啦dhlm
白色恐怖遍佈香港黑社會可以亂打人都唔理
你地同林奠一齊落地獄啦仆街
因為你地係冇良知嘅人
我以前都有dm佢 佢認真覆㗎 不過宜家就算吧啦 都係嗰句 賺香港人錢 但對香港社會噤聲 好行唔送

你有你言論自由 我有我杯葛自由
講還講
死臭雞鄭珊嬌csk都係啦 垃圾臭雞
絲打好波,屌柒班腦殘藍屍
屌形容得好生動

希望各位絲打能抽空出席
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞