召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
佢根本唔識
佢真係好撚噁心
有無人知cherrie tam譚雅元尋日有無出去?平時一日十幾個stories repost,點解尋日咁靜焗?出咗去唔得閒update?
無出 佢17號個日講明話自己身體問題
18號唔會出喎
又身體有問題?去旅行食辣野又唔見佢有問題
Sorry Tina WANG淨係識XIANG GANG
南瓜姐自家化妝品品牌個branding design又係抄
一上Pinterest求奇都搵到
借此一推:

822 823 824 825

五大訴求 缺一不可
我屌 抄到一撚樣架喎
條八婆究竟有邊次唔係抄

珍姐 搵次係比多少少創意嘅得唔得呀
仲好意思叫自己做artist 連最基本尊重其他原創都唔識
面皮厚到一個點
啱啱睇到jessicawong條story好好笑
佢係咁講英文 明明佢個friend係用中文應佢
俾鬼佬屌過真係唔同啲架!
柒過幾獲都唔知抵你得三千幾個客
凳佢個frd尷尬
間sunniesface都錯經捲入抄glossier風波
崠SUE呢個山東大媽
前期扮下ANTIELAB假愛港
好撚心佢咪用韓國人混血昆水啦
在港韓國人圈子裏嘅過街老鼠

最近又抄人VLOG 又抄得差 REPORT佢侵權啦
https://www.youtube.com/watch?v=mtY5w-NwkfE&t=554s

抄足韓國親子VLOG
https://www.youtube.com/watch?v=q2jX-1xN15Q
記得唔好畀VIEW佢
緊係去外國討論區幫佢出名啦
發夢見到樂善
以為佢個fd都係扮ABC個類,點知入到去佢fd個ig,人地都係打字都係打開廣東話好L on9,會唔會平時落街市買送都要同人講英文
唔係有冇相嘅問題,係有冇心嘅問題
睇得出架大佬,出黎和理非遊行緊係very good,
但係米要仲要喺喱個時勢玩ootd先
係米要一冇遊行就繼續食買玩瞓先,
並唔係指定針對呀邊個邊個KOL
係講緊成個kol market 都好L垃圾呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞