召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
垃圾回應番件事 講到自己好「迫不得已」先唔表態喎 好委屈呀

你罷你老尾工咩 你呢個所謂既全職youtuber都好意思講罷工on9
我心諗你公公婆婆乜水呀 咁撚大官威呀
香港大把人有家庭壓力咪照表態 攞呢樣野做藉口
仲講自己係咩保護屋企人補佢老母啦
講撚到自己咁撚偉大
保護屋企人要講自己反黃嘅
又要屌又要較密友
連自己客源係咩都唔知
你個八婆今時今日仲可以飲飲食食係因為香港人睇你咋
你講呢啲咁嘅嘢聽收皮啦
有無絲打開個整合post
P牌仔唔係好方便

等全世界入去屌醒佢
以後都唔撚洗靠youtube搵食
仲話做全職youtuber喎
等乞食啦
垃圾無腦支那肥閪以為自己有影響力 笑撚死人
屌你老母
「合理化犯罪」咁831黑警入車廂無差別咁打人係唔撚係犯罪呀 講d唔講d 又唔撚講黑警點用私刑對待d年輕人
依家舊屎入咗英皇都出聲反黑警啦
依隻臭雞真是唔死都冇用
佢話黑警俾人斬 佢自己又唔撚知啲救護車幾時去到呀 啲新聞係被俾斬兩個鍾前就出左呀 唔個頭唔知路 懶有關心時事咁但連件事背後後續都唔撚知
而家擺兩張咁既相「證明」佢態度
唉屌佢收皮啦,依家俾人屌就戴撚哂頭盔表態、之前唔係好撚得戚咩
咪就係 俾人篤爆就扮晒嘢
我睇你戚得幾耐
記得唔好淨係report佢仲有佢條仔呀
屌佢收皮喇!全家都係大陸西黎香港搵著數!
什至佢而家養佢條仔都係話投資
大陸婆搵著數既遺傳係住香港100年都改唔到
佢仲要係咁po番啲舊stories 佢啲舊stories全部都係反黃言論 自爆多啲出黎俾人屌真係蠢同on9 先會咁做
話人「殺人放火」
依加殺人嘅只有啲警察對住啲市民開槍

搵支那仔拍拖都知咩事
笑撚死

rosema好撚正
聽日真係要去買番本寫真支持下
準備俾kol討伐啦大陸西

屌呢張真係睇到好撚嬲 屌9港豬只係關心香港
得啦你關心世界好撚偉大呀
唔知係我理解有問題定點,佢個幾篇"聲明"好似好矛盾
自己屋企都未搞得掂
呢張真係好撚on9 九唔搭八
最重要係唔見佢有幾環保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞