召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike

應該就喺有人喺佢ig到留comment, 但之後秒del咗

真係睇呢條八婆唔順眼
點解呢件牛油果仲咁q好心情
抵佢留言比人插
黃展晴條喜茶妹真係搞撚笑 呢個時候仲可以吃喝玩樂 只要有得影靚相 有得gel甲 出邊打仗都唔關佢事垃圾
屌佢老母 條大陸西真係以為自己喺平行時空 po相都揀下日子呀 on9冇藥醫 淨係識得飲喜茶
佢大陸哩嚟㗎 wzq
理得香港生定死

半夜個個怒屌popo 佢仲有心情出自己啲美圖
跟住見到tw比人圍就del左自己張相啲字,再係story 9up幾句,真係佩服呢啲kol

絲打講得岩 一齊推到佢仆街
無follower 黃展晴就無kol做 ,我地可以令到佢收皮 從此唔洗旨意賣廣告

本身對呢條當香港係condom嘅八婆已經無乜期望
但今日發夢出咗港島東成日夜晚翻到屋企嬲到仆街仲要見到佢個死人嘴臉
Sarah Cheung我恭喜你成功拎咗加拿大工作簽證 但唔該你唔好再消費香港人呢個身份因為你完全唔配
嘩屌,豬都好睇過佢
講起黃安 我有朋友比佢啲IG post吸引上咗去打唔知咩溶脂針 差唔多成皮野 點知一磅都冇瘦到 仲要話上面又冇冷氣又冇裝修 有張床坐上去就打 講真打完冇事都偷笑
整容閪嚟,面打嘢,又隆胸,仲要攞女權嚟做藉口
雖然唔係特別鐘意江嘉敏 不過欣賞佢出聲
呢個時候邊個發聲邊個平行時空一定會記住

Tinawzq 你好自為之
下佢憑咩攞working visa?唔係kol咋咩
佢覆人地打 不好笑
我笑死
唔係屎盆fans 亦都唔係幫佢洗底
但佢今晚出左幾個story 屌狗
相反tinawzq
做乜撚
整容唔係問題 係佢經常喺ig youtube度宣揚self love同female enpowerment但又走去做凍脂隆胸豐唇 成件事好虛偽
exact7ly,講咁多嘢俾藉口自己整容,講到自己好偉大咁
屌你老母 redirect人去個香港ig就當做咗嘢?仲講到自己有幾心痛無助 食屎啦你
求分享
Working holiday 啦一定係

今次一定要贏
從來歷史書都係勝利嘅人寫嘅
贏嘅就叫革命 輸嘅就叫叛亂
我們要名留青史定遺臭萬年就真係睇今舖
希望各位手足唔好放棄,要力爭到底
有朝一日,大家可以除低gear,為勝利乾杯

天佑香港
無塞鐵呀入機場啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞