召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
轉貼:

總之16號提款
提得幾多得幾多,港紙又好,美金更佳。如果美金話要預約就唔好等,照襟港紙,必須同一日盡拎至有最大效果

大家可以好清楚睇到

https://www.hkma.gov.hk/media/eng/doc/market-data-and-statistics/monthly-statistical-bulletin/T0201.xls

全香港所有銀行加埋都無300億現金
佔整體流通貨幣唔夠6%
即係9成半現金其實都唔係銀行到(eg. 借左出去尤其中資)

只要60萬人 每人提5萬
銀行都已經$1都無
只要大家都提得幾多得幾多
已經足夠癱瘓銀行既現金流
嚴重衝擊銀行體系
簡單直接有力迫使林鄭回應訴求
比起罷工同流血花算得多!

痴線西一齊提KLM!!!!
我覺得係人中嘅問題 太短
想洗眼既痴線西 一定要google睇睇
其實樓上應該叫人慎入囉
禁完佢ig 真係恐怖過7月14

好奇心之下我睇左佢ig 好想問佢 邊到黎嘅自信
負評係俾tlt 成個路人咁
睇到都覺得尷尬 好似18歲都未到
想睇圖
tlt好似key上去
屌佢成個攝石人咁,諗起呢張相
笑到仆街
屌我都係諗起呢張又係有容祖兒
條仔cbc嚟 但好似係大陸國際學校讀書
遲下Sarah Cheung有機會可能入埋籍
洗理香港發生咩事咩 直接即棄啦

賢妻蝦乾

ps.大家818見!!
我又覺得佢應該唔係有問題,之前見ig notification見佢live緊,無聊睇左陣,覺得佢講野幾正常,見到D負面留言仲識唔答/扮睇唔到只係過份自信+attention seeker,唔知係咪俾人欺凌過或者心底過份自悲搞成咁,其實有D慘
係連登search佢個名唔難搵到個po,費事再spread了
真心唔明點解英皇要係咁捧紅佢
又唔係靚性格又唔係好 唱歌又唔掂
好療癒知性美滿滿
蝦乾 無人想知呀
其實點解你地會仲有follow呢啲人
呢個塞唔係就係攞黎塞住個去水位for洗菜etc咩
好明顯佢唔識用 下下都質到最盡
生活白痴扮賢慧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞