召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
癡線呢條友將啲嘢調轉黎講
仲要俾人擺上連登 真係要帶眼識人
MK妹先最叻嗌交,支持mingsze
「突發」國際清算支持警暴「偽人」
https://lih.kg/1473693

各位狙擊人咁出色嘅痴線西唔該幫幫手
係時間幫下大明星收皮
重新睇完一次佢ig都幾肯定個妹妹係有啲問題
佢好似完全唔睇comment 唔在意佢啲相俾人傳到點咁
真心問 邊位
ig search就知 俾人笑佢跳舞
咁多個kol唯一一個會睇佢啲片
老公個邊係大陸人 但佢敢於發聲
follow開佢都知佢娘家個邊係小康之家
但平時好貼地 親手照顧個女同做家頭細務
唔會咩都名牌
我真心欣賞呢位kol👍🏻
岩呀,我岩岩都去左佢ig睇。老實講,呢啲時勢要拎光環好易,po張香港加油就「交到貨」。但佢真係會覆啲五毛,睇得出係真心為良心發聲
我都想知
Ig search完得個mk妹係道自high跳舞
有咩花生食
我有圖
不堪入目
雖然佢唔係kol但有無人有留意嗰個Katie Law
裸照
我有圖
不堪入目 但希望大家唔好再傳了 雖然佢好似唔care咁
有無人解釋下係咩情況下會無啦啦影裸照仲要比人瘋傳
睇完ig淨係覺得佢好有自信
張圖係佢自己係廁所望鏡拿起件上衣自拍(見到兩點),某post都有呢張圖,有人話係佢sd俾fd睇不過流出左

個post另外都有一條之前佢自己post上story疑似搞緊野既呻吟錄音,上面話唔好blame the victim,我都唔知佢算唔算victim,感覺上佢好鍾意用呢D博出位,根本唔介意人地點講
可能想笑下佢? 畢竟佢都係一夜成名嘅人
佢仲繼續po野就知唔介意人講咩
其實呢度好多人都係對人不對事得好誇張
beth剩係出一兩個post啲人就收貨話佢老公大陸做生意佢出post已經好難得
liz個po都同咗呀哥割蓆又話係世界女,明明主要喺外地生活但就俾人話剩係得把口
spoon上埋前線又俾人針住一兩個廣告post嚟講

傾八卦唔係唔得
但大是大非前請放下舊仇團結同路人先啦
sue條新片成個style勁似haegreendal呢個youtuber d片
而家暫時槍口對外 完左先慢慢清算
其實就算真係表左態 都唔代表香港人要多謝佢
做得香港人 責任黎架喎
我都好憎呢個複製人
但數到要鬧嘅人有排未輪到佢
班無良知嘅kol真係令人好心寒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞