召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
有冇backup FC?
我真係無為意佢有去
睇到佢地story 表態過好多次
仲share過義務律師contact
之前story 又有時係度up 廣東話,屌,香港發生甘大件事,乜柒都冇講過,我個外國親戚連中文都唔識睇淨係識講,都係度狂whatsapp 我問我香港有咩news 啦
Sosad...

係咪傻嗰個先會幫襯珍姐? 大家同樣都係30ml,olive derived ,vegan + made in USA ! 一個由兩條傻西搞嘅不知名憑咩貴成$568?? 比較過佢支squalane油貴過好多牌子,仲貴過HABA
不嬲對佢兩姊妹冇咩好感
特別佢家姐 當年追姦在床好醜怪
拜金咪換黎咁既結果囉

另外想講 之前見spoon有做下文宣冇咁憎佢
但一見到佢食個包都咁撚作狀就想打柒佢
佢同珍姐係我唯一兩條友一見到佢地個撚樣就會忟
第一幅好似
好可愛
$198 我拎去買glossier或者Mac唔好? 點解要買佢呢個ig page都要抄人嘅牌子
佢把聲真係又尖又chok
尖叫肥雞
又老又醜,着到成個工人咁,好心你返屋企煮飯掃地啦!

*有朋友識佢老公d friend,話佢哋一屋支那人
竟然無人講呢張
佢當人傻,鬼會買
Skin need好似係babygirlo屋企架
大把人買
因為呢個世界真係好多on9
唔該絲打們提醒,啱啱check咗,skin need 真係babygirlo屋企嗰邊嘅
個樣成四十歲咁邊有說服力
証明個brand好成功咁包裝自己成外國牌子,你見skin need或者wult個website都唔會有間公司嘅contact地址。留香港地址又怕穿崩,但事實上間公司又唔係外國based..
岩呀,比起出名既牌子唔係話超貴,但寂寂無名既牌子,一開波賣咁貴真係大想頭唔知幾多妹妹仔會俾人賺曬D零用錢
好似老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞