召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
人哋有去唔通又要po相咩
覺得boris個ex應該會好慘 呢個女人同佢班fd一定會瘋狂搵位笑佢 因為佢之前同個學界打籃球嘅男仔拍拖 都係不停撩事鬥非 又同fd一齊笑男朋友個ex.....
佢個前仔早排有新女 佢都出story笑人矮笑人醜......
boris唔係真係蠢到咁做鳩自己呀嘛
想屌閪都揀個好啲呀
條女癲雞嚟架喎
btw留名睇佢地散咗雲西點唱衰波仔
同問...
https://lihkg.com/thread/477884/page/1
(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線
最衰ig post comment冇得圖片留言,如果唔係見一個屌一個
無記錯,隔離係珍姐啊媽?
個樣睇落好慘 做左個女既啊四 跟出跟入
呢條女根本唔拍拖就會死
冇仔日日喺到叫春
成日覺得自己好撚正好索真係好嘔心
扮哂關心香港 實際做港豬打卡玩
boris同佢都係一樣 其實好撚似
珊嬌個好朋友話好好笑,笑撚死添喎
佢成日係ig叫春話自己對波好細 個人好肥 對腳好粗
又話啲網民成日笑佢係肥婆 講到自己好慘咁
但又成日影自己對波同對腳(聽人講佢之前先影完自己著住個bra嘅露波相 跟手係張相打唔係性暗示
點轉都係咁樣衰⋯⋯個樣又老
邊句話好笑
圖文有無關
同佢造星嗰個cotton又係
由6月開始一個講香港story都無
但又照po相po廣告
相反佢其他成員都有講下
完全活係平行時空
新女靚佢好多喎
笑人前不如照下鏡
分過手就成隻癲雞緊
依家條仔仲要做youtuber
到時要分手肯定俾個傻婆唱到面黃
其實cls解 癡撚線⋯⋯⋯⋯⋯⋯
睇死佢今次俾條女唱完之後又拍片出post話自己好對唔住觀眾,令大家失望,下次做事會成熟啲,分分鐘又擺埋佢阿媽同家姐上枱
dnlm啦廿幾歲人衰咗咁多鑊,反省咗咁多次,點知連閪都唔識揀嚟屌
你on9? 無句話好笑 瞓醒未啊柒頭?

條女有啲似劉珮玥,有啲鞋抽feel
影啲相張張個嘴都「木」住咁
最後一張佢個friend啲牙咁趕客都夠膽E起棚牙黎笑
真係勇氣可加
邊一句係講好好笑

劉佩玥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞