召喚痴線西(48)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
Coffee Lam 係微博比人屌港獨
佢港豬嚟喎
政治終於找上佢
唔明啲人點解要post自己舞姿要叫拍片嗰個send翻條片俾佢post,擺明覺得自己跳得好正

Ummm
係咁好proud of自己個屎忽但係唔特登「吉」起身都冇
得佢一個扭到就黎跌落地 睇到都尷尬
屌啦 都唔明啲公司點解會搵佢做model 又唔靚又樣衰 得個高字

好想嘔
好撚心涼 港豬兩邊不是人
齊齊欣賞護旗手的愛國情懷 林芊妤你都有今日啦

珍姐真係西利,條腿長到
做人真係唔好幻想咁多 矮就矮 做咩要p圖p到自己勁高
好明顯呢個係角度問題啦 呢個姿勢要p隻腳 難講得通wo ching
啲大陸網民睇到自己好重要
人地係香港靠教瑜伽 又嫁咗人

我就咁望一望佢微博/ig 唔見有咩關於香港既言論喎
睇黎又係唔post張 護旗手 就俾人話港獨
啲大陸喱真係好撚煩
其實佢地話罷呢樣罷嗰樣根本唔撚洗驚
因為佢地身體好撚誠實到頭黎都會幫美國佬㗎仔香港人含撚
第三張相望落似spoon
佢老公幾靚仔但係咪香港人黎架?
知唔知自己老婆曾經.....................
又一個人辦
口口聲聲話自己無留意政治又點
政治終於搵上門啦
其實coffee都港豬唔晒,
佢之前都有出過post支持香港,
不過佢又真係唔係香港人,
同埋都唔似為錢憂,
對香港同中國ge事唔上心都好正常
點解李蘊可以相安無事活係平行時空?
6月到而家對呢場運動隻字不提
定居廣州但日日岀IG post
到底佢係大陸人定香港人?
好q憎佢地成家 之前同佢地住一棟 又嘈又成日霸住部lift
佢老公只不過係普通銀行仔 以為自己嫁入豪門咁款
點解無啦啦燒埋落李蘊到 佢係kol咩?
我以為佢退出幕前好耐
原來佢有放片上去大陸網

不過點都係啲大陸喱麻撚煩 好撚瞢塞
人哋又唔係主要靠你大陸市場 又嫁左人
大陸哩一副「沒有我們 ,你們玩完了」既態度

見到上面啲微博評論
「你不來中國發展,但是你的粉絲幾乎都是中國人...」
唉 牆入面淨係上微博 上咩bilibili, 大陸喱以為自己好重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞