(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線 3

108 回覆
35 Like 0 Dislike
李小姐,諗住就咁就完阿?無咁易阿
今次呢個POST,主要係想大家集火檢舉佢IG而原因係咩,相信大家都十分清楚

整合
POST 1 : (多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線
https://lihkg.com/thread/477884/page/2?ref=web
POST 2 :(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線 2
https://lihkg.com/thread/479018/page/33?ref=web

事源:呢條港女第二朝要present佔35%,但係自己無教到鬧鐘,跟住責怪自己條仔無幫佢教到鬧鐘,擺上IG My story公審佢男朋友,事件一發不可收拾,引來多位網民評擊
由於前兩個POST太多其他唔關事既野爆左出黎,同埋有大量條臭雞既相,我都唔一一擺出黎,想睇番可以去番上兩個POST
今次呢個POST主要擺番臭雞既言論 由原本十分輕挑,care扮唔care,臭串,逐一反擊各個言論,去到上報後扮可憐,發表所謂澄清
個人認為檢舉到佢個IG無左係最好既教訓,既然佢講到連登仔幫佢增多左咁多個followers,咁連登都可以幫你搞到無左個IG

重點圖 :

最後送多句比你.
收皮啦臭雞
李小姐,諗住就咁就完阿?無咁易阿
今次呢個POST,主要係想大家集火檢舉佢IG而原因係咩,相信大家都十分清楚

整合
POST 1 : (多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線
https://lihkg.com/thread/477884/page/2?ref=web
POST 2 :(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線 2
https://lihkg.com/thread/479018/page/33?ref=web

事源:呢條港女第二朝要present佔35%,但係自己無教到鬧鐘,跟住責怪自己條仔無幫佢教到鬧鐘,擺上IG My story公審佢男朋友,事件一發不可收拾,引來多位網民評擊
由於前兩個POST太多其他唔關事既野爆左出黎,同埋有大量條臭雞既相,我都唔一一擺出黎,想睇番可以去番上兩個POST
今次呢個POST主要擺番臭雞既言論 由原本十分輕挑,care扮唔care,臭串,逐一反擊各個言論,去到上報後扮可憐,發表所謂澄清
個人認為檢舉到佢個IG無左係最好既教訓,既然佢講到連登仔幫佢增多左咁多個followers,咁連登都可以幫你搞到無左個IG

重點圖 :

最後送多句比你.
收皮啦臭雞

開到3

開到3

見有咁多巴打叫開新post集火檢舉,又咁耐都無人開.
佢咁需要人叫醒佢,不如成碌鳩插落佢個閪到痛醒佢算,比鬧鐘更有效率
佢咁需要人叫醒佢,不如成碌鳩插落佢個閪到痛醒佢算,比鬧鐘更有效率

你又知佢仲會痛?
幫佢谷人氣?
根本都無人識佢 自從post咗條女上黎
連登仔個個鳩沖follow佢
佢d follower直線上升

你又知佢仲會痛?

西隧黎架 晚晚比人屌
幫佢谷人氣?
根本都無人識佢 自從post咗條女上黎
連登仔個個鳩沖follow佢
佢d follower直線上升

我似幫佢谷人氣?

推撚爆佢
推上熱門
推上熱門
推上熱門

點可以就咁算阿
推到上熱門
Puah
LF2?
WFC
push
Push
推推推
推推推
輕輕一推
其實條女讀邊間
其實條女讀邊間

之前裘錦秋 宜加IVE調景嶺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞