『薪火post』BNO 續期資訊(5)

1002 回覆
28 Like 2 Dislike
突然間變左please contact us 但乜柒email都無
點算 上星期五後補左副補 上網track過係已經寄到英國
我應該點做

推啊求救啊

一係你主動搵佢哋一係等佢哋搵你
你上黎問冇用架

諗住問下有無人試過嘛
真係除左個電話之外無其他聯絡方法?

格離咪有link contact 佢地囉
無眼?
突然間變左please contact us 但乜柒email都無
我應該點做

推啊求救啊

你上黎問冇用架

諗住問下有無人試過嘛

爬返舊登啲人有人話試過轉左please contact us無搵佢過兩日就收到 又有人話contact完reject埋 好撚驚
我應該點做

推啊求救啊

你上黎問冇用架

諗住問下有無人試過嘛

無眼?

得個電話咋喎無email喎 我係問除左電話之外啊
兩個字

睇doc

我成日都問自己,寫咁撚長做乜鳩,你哋都唔睇,寫得短又係咁問,寫得長又係係咁問,屌。
兩個字

睇doc

我成日都問自己,寫咁撚長做乜鳩,你哋都唔睇,寫得短又係咁問,寫得長又係係咁問,屌。

我啱啱search過個doc無please contact us既 可能係公司太趕睇過龍 一陣返到屋企再仔細睇多次 sorry
兩個字

睇doc

我啱啱search過個doc無please contact us既 可能係公司太趕睇過龍 一陣返到屋企再仔細睇多次 sorry

佢都未叫你補副簽你應該唔好寄先,因為你唔知邊個負責你個case,你就咁寄過去又冇話指定邊個收,佢地又要查邊個負責緊你個case,煩好多架
Btw
liverpoolBNOteam@hmpo.gsi.gov.uk
推啊求救啊[/quote]
你上黎問冇用架[/quote]
諗住問下有無人試過嘛
真係除左個電話之外無其他聯絡方法?[/quote]
無眼?[/quote]
得個電話咋喎無email喎 我係問除左電話之外啊[/quote]
叫咗你主動email,你會唔會覺得人地個official website無放email俾人問野 自己上人個網搵下啦
唔小心del多咗個quote sor
兩個字

睇doc

佢都未叫你補副簽你應該唔好寄先,因為你唔知邊個負責你個case,你就咁寄過去又冇話指定邊個收,佢地又要查邊個負責緊你個case,煩好多架
Btw
liverpoolBNOteam@hmpo.gsi.gov.uk

唔係啊就係佢之前email過我叫我補我先寄
我都有諗過呢個email但佢又話咩唔係for general enquiries
唔理啦照send去問下先 唔該巴打
兩個字

睇doc

Btw

我都有諗過呢個email但佢又話咩唔係for general enquiries

絲打至真 sor
兩個字

睇doc

兩個字

睇doc

Btw

咁你補咗咪等囉
兩個字

睇doc

Btw

咁你補咗咪等囉

咁佢改左status話please contact us嘛
我後補份野到左英國四五日先無啦啦由being processed變please contact us
兩個字

睇doc

Btw

咁你補咗咪等囉

咁佢改左status話please contact us嘛
我後補份野到左英國四五日先無啦啦由being processed變please contact us

啱啱send左email去問佢做咩事 好驚
咪自己嚇自己啦
咪自己嚇自己啦

我都想咁講
咪自己嚇自己啦

我都想咁講

希望係

嘩屌好開心 佢半個鐘就覆左我email!得左啦我媽啊!

巴打可唔可以講下你個case係點? 參考下
我都補交咗出世紙個啲文件

巴打可唔可以講下你個case係點? 參考下
我都補交咗出世紙個啲文件

無問題啦梗係 都係啲例牌野其實
96年出世 舊證BB相黎 一開始無副簽
仲要比老母剪爛左得返biopage嗰版,我照寄去當damaged passport。
之後佢有條友email我叫我寫封信解釋點解爛到咁撚樣再簽埋名,我就解釋因為細個嗰陣老豆老母幫我整完BNO就回歸佢地決定比我用特衰護照,所以剪爛左。
再之後收到另一封email話我無副簽唔批得,我就搵左個中學老師,有BNO但過左期十幾年既,問佢影左biopage副本再重新填過form再寄去。之後四日就轉左please contact us,再之後就係呢封email佢話我得左
如果護照簽名overwritten 護照一定要replace?
利申: 用錯藍筆簽名
係咪轉dispatched後就一定會收到
如果係我會開心到跳樓
我case成功嘅話所有人合符條件都應該即刻申請!!
咪自己嚇自己啦

我都想咁講

希望係

話左
係咪轉dispatched後就一定會收到
如果係我會開心到跳樓
我case成功嘅話所有人合符條件都應該即刻申請!!

YES

你又咩事
咪自己嚇自己啦

我都想咁講

希望係

話左

心血少唔嚇得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞