『薪火post』BNO 續期資訊(5)

1002 回覆
28 Like 2 Dislike
唔見左SAM幾日了

Sam 個case 搞成點

唔通接受咗現實?

唔係掛 比D掙扎

可能係接受唔到現實

RIP定先

RIP 左一半
email send比佢地話要佢
1. 提供返我bdtc紀錄
2. 問佢d駕駛執照同passport有冇寄返俾人
3. 有冇問人拎返我d文件
4. 搞清楚我個申請係£110.86 而唔係 £102.86 ,係咪撈亂左個申請

點知未收到回覆就已經收到 £102.86 退款

泰國入境處呢?

我感覺上比佢地嘅communication係落左黑洞
好似成功脫到歐 共享BNO榮耀

新聞?

有冇話有咩措施保障公民利益?

後尾否決左

應該係 原本話要修改法案措施保障公民利益

但係否決左

全國換護照

http://www.bbc.com/news/uk-36952010

Should the dark blue British passport be brought back?

dark blue British passport

dark blue 正,絕對唔怕同支那廁板混淆,但就會同特衰廁板混淆

睇到佢既dark blue , dark撚到黑色咁樣
唔係特衰藍

後尾否決左

但係否決左

全國換護照

http://www.bbc.com/news/uk-36952010

Should the dark blue British passport be brought back?

dark blue 正,絕對唔怕同支那廁板混淆,但就會同特衰廁板混淆

唔係特衰藍

呢隻又幾型

轉左dispatched

好撚開心
日日上網check著 都見到佢話做緊野
我仲以為會fail
點知岩岩見到dispatched

報告下先
唔見左BNO
屋企人唔記得左有無
有攞過回鄉證(一開始以為第一張ID係跟呢個有既)
副簽係啱啱先續番BNO 既專業人士
張相有少少笑既
無父母結婚證書,無出世紙
好撚開心
我仲以為會fail

報告下先
唔見左BNO
屋企人唔記得左有無
張相有少少笑既

唔好打擊 sam 巴啦
好似成功脫到歐 共享BNO榮耀

新聞?

後尾否決左

但係否決左

全國換護照

唔係特衰藍

平權換呢個冇所謂呀
好撚開心
我仲以為會fail

報告下先
唔見左BNO
屋企人唔記得左有無
張相有少少笑既

唔好打擊 sam 巴啦

不要再說了
好撚開心
我仲以為會fail

報告下先
唔見左BNO
屋企人唔記得左有無
張相有少少笑既

我影bno張相...特登買埋隻碟返屋企執埋再曬多轉先寄去,點知而家去左廁板度😫😫咁q矇我使鬼咁比心機執咩
支持轉Dark blue呀,同特衰撈亂好過同大陸撈亂
只係怕去旅行拎錯過期特衰
好撚開心
我仲以為會fail

報告下先
唔見左BNO
屋企人唔記得左有無
張相有少少笑既

我影bno張相...特登買埋隻碟返屋企執埋再曬多轉先寄去,點知而家去左廁板度😫😫咁q矇我使鬼咁比心機執咩

從字裏行間已經感受到有幾失望

雲海都講過有個有bno身分既香港人都試過唔佢繼
喂喂,埋黎睇埋黎睇

呢個顏色覺得點?

喂喂,埋黎睇埋黎睇

呢個顏色覺得點?

原圖taken by兩粒燈巴打
喂喂,埋黎睇埋黎睇

呢個顏色覺得點?

可以再黑D,變咗厠板色而家
喂喂,埋黎睇埋黎睇

呢個顏色覺得點?

美帝同加拿大嗰隻色
喂喂,埋黎睇埋黎睇

呢個顏色覺得點?

美帝同加拿大嗰隻色

喂喂,埋黎睇埋黎睇

呢個顏色覺得點?

美帝同加拿大嗰隻色

睇vlog睇到...甩到

http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-2970370/Couple-s-700-Paris-holiday-ruined-easyJet-refuses-accept-tatty-passport-airport-despite-document-valid-year.html

甩色隨時唔比上機。。。

佢本野成本垃圾咁
又巢撚哂
唔畀上都算正路
好撚開心
我仲以為會fail

報告下先
唔見左BNO
屋企人唔記得左有無
張相有少少笑既

其實BNO入面張相都好矇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞