【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
轉左xz 唔知點解d聯絡人錯到仆街
一個電話搵到2個聯絡人

我都係
凶宅特賣場又黎勒

z5 1880
z5c 1380
買隻smartband talk玩下好無
btw rip 6gb ram
部XZP一出既時候, 我部"Z"就可以光榮退役
用左4年都無大咩問題, 最多係舊電老化左, D防水膠甩哂, 喇叭細聲左
曾經想換Z5P, 但見到好多人都係壊耳機位就卻步左
啱啱上網先知胃信X Performance做緊$2999
做後備機買唔買得過?
做後備機買唔買得過?

做後備機買唔買得過?

用緊黎做主機都唔覺得有咩問題
做後備機買唔買得過?

我覺得係今期抵買度最高型號
做後備機買唔買得過?

我覺得係今期抵買度最高型號

的確抵玩 就係電好少
後面拉絲金屬真係正
想問下7.0既STAMINA Mode變成點
有冇得唔降低亮亮淨係降cpu
宜家xz邊到剩出機最抵?
心思思緊xp定xz
但xz 3千8跟plan我又用唔着
btw 3千蚊xp真係好抵屌

心思思緊xp定xz

胃信?

睇落好似已經用唔用都分別唔大

有冇爸打教教我
我係聯絡人個度睇,係冇重複
但係入左電話,再click聯絡人就重複出現

有冇爸打教教我

Setting 果度可能出左 機internal + sim + google ac?

有冇爸打教教我

Setting 果度可能出左 機internal + sim + google ac?

係通訊錄個度SET左顯示google,
但係手機apps 個度好似跟唔到
心思思緊xp定xz

胃信?

xz三千八上台,支那移動同新mobile
xp 凶宅胃信騷零都係三千

之前都諗緊呢兩部,
後尾上凶宅散貨場執左部z5 compact

睇落好似已經用唔用都分別唔大

都改左唔少
一上左7.0各廠既省MODE都廢晒

有冇爸打教教我

係通訊錄個度SET左顯示google,
但係手機apps 個度好似跟唔到

你入去睇下相同聯絡人儲存既位置係咪相同?

準備啦

準備啦

又唔係zxp
可以自動合併聯絡人

準備啦

又唔係zxp

睇怕都要6月架啦

Btw 好奇怪點解你地成日掉轉 明明係XZP
z5p 升左Singapore7.0 幾好,順左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞