【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
捱埋呢2個月ok

台主點用呢個moon玩fate鳩

宜家果個死位又唔係真係死位
只有掃果陣會斷,touch會有反應

即係唔玩得要掃既GAME

唯一一隻 pad已經搬左去士啤機
z5想換機

我都係

我都係

Z3等緊XZP
部z3爆第三次Mon
頂唔順衝咗部XP

我都Z3粒電要一日差3次, 都轉左XP
不過會去整返部Z3做後備
3千買機好爽
捱埋呢2個月ok

要UI就部機真係好痴線
希望我部機咁好彩冇事啦, 雖然都幾難
如果有事諗緊好唔好hea玩幾日轉用G6算
***呢D垃圾edge玩過一次已經唔會再掂
捱埋呢2個月ok

要UI就部機真係好痴線

燒底板
終於出左部xp 係個喇叭細聲左啲
捱埋呢2個月ok

要UI就部機真係好痴線

燒底板

其實我覺得touch mon有缺陷同會燒板係冇乜分別
捱埋呢2個月ok

要UI就部機真係好痴線

燒底板

g5已經冇燒喇

要UI就部機真係好痴線

燒底板

呢個問題要問返供應商jdi
z5p冇事因為用sharp 4k igzo
部z3爆第三次Mon
頂唔順衝咗部XP

我都Z3粒電要一日差3次, 都轉左XP
不過會去整返部Z3做後備
3千買機好爽

部xp好靚仔
同埋好揸過z3

要UI就部機真係好痴線

燒底板

呢個問題要問返供應商jdi
z5p冇事因為用sharp 4k igzo

邊有得出事就賴supplier,個supplier都係sony自己揀
終於出左部xp 係個喇叭細聲左啲

Sony通病
拎咗機未
拎咗機未

用緊冰藍
賣廣告時間
sun mobile $96 簽一年機價$4298

好似幾抵
拎咗機未

用緊冰藍
賣廣告時間

好似幾抵

sun mobile總有fd/屋企人(尤其老母)用緊
拎咗機未

用緊冰藍
賣廣告時間

好似幾抵

sun mobile總有fd/屋企人(尤其老母)用緊

join左了
有D問題想問下
1. 下面3粒虛擬鍵可唔可以改排序?
2. 版面預設4X5有冇得較5X5? D icon大粒到我以為自己有老花
3. 打字撳實出符號/數字可唔可以較撳實既時間? 宜家要撳成差唔多3秒先揀到有勁用咩
有D問題想問下
2. 版面預設4X5有冇得較5X5? D icon大粒到我以為自己有老花
3. 打字撳實出符號/數字可唔可以較撳實既時間? 宜家要撳成差唔多3秒先揀到有勁用咩

PS 今日拎機果時試第一部全白畫面個MON底有印!!! 個sales見到即刻換過部比我, 希望只係個別事件啦
有D問題想問下

PS 今日拎機果時試第一部全白畫面個MON底有印!!! 個sales見到即刻換過部比我, 希望只係個別事件啦

1.冇
2.喺出面禁實搵設定有得整icon要大定細
3.好似冇

1. 係咪我比之前既牌子寵慣左呢
完全諗唔到虛擬鍵排序呢個咁基本既野都可以冇得較
唔係個個都想左邊做返回鍵嫁屌

2. 整icon大細好似都係搞唔到5X5, 而且好似只係預設既icon變細

3. 咁唯有試下唔用內置輸入法啦

點解SONY機可以咁多限制

最搞笑係番到屋企諗住連wifi, 點知連完wifi整死左隻router
搞到連電腦都上唔到網, 但XZS一熄wifi個router就好番
有D問題想問下

1.冇
2.喺出面禁實搵設定有得整icon要大定細
3.好似冇

2. 用xperia home beta有
3. 用Google粵語輸入咪有
琴日出左xa1
打完第一通電話個mon好似隔左層牛油紙咁矇晒,重開機兩次先正常。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞