【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
z5香港出7.0未
z5香港出7.0未

之前首批Z5 7.0 bug到要緊急下架
應該要再等多排
z5香港出7.0未

應該要再等多排

今次update個 phone idle好食電
z5香港出7.0未

應該要再等多排

人地外國好似出返喇喎
z5香港出7.0未

應該要再等多排

人地外國好似出返喇喎

係呀所以港版咪慢上慢
z5香港出7.0未

應該要再等多排

Z5P用家
等7.0等到發霉啦屌
z5香港出7.0未

應該要再等多排

今次update個 phone idle好食電

竟然...
可以試下開airplane mode然後idle睇下點?
XZ p 係唔係真4k?
定好似Z5P咁?

BTW :有興趣

升咗6.0後其實Z5P都真4K 好似係

係咩
想問下xzp 雙咭版
係真雙咭定單咭加同sd咭or sim咭 2選一既假雙咭
想問下xzp 雙咭版

假雙咭
想問下xzp 雙咭版

假雙咭

gg
咁等9月個部算
sony 幾時先改下上下太闊既設計
imx400唔係1080 960fps咩
點解xzp係720 960fos
新機XZs鏡頭得1900萬像?
我而家個部z3都有20.7萬像啦
姐係鏡頭廢左?
大家認為XZs值唔值得入手?

所以手機市場靠高像數先係賣點
乜鬼三層式CMOS高fps大粒像數點跟本無人理

由Z開始都玩緊推高像素遊戲
到依家真正改善好過相機規格正常化一樣比人話sosad

好似粒imx300 成2300萬又點
像數點又密又細,一影夜境咪開始泛紫
高像素細節位劣化,返而降返落800萬影質素仲好咗

會過熱掛
請問XP爆mon換要幾錢左右
想問下xzp 雙咭版

假雙咭

gg
咁等9月個部算

淘寶都晨卡貼
用緊xz
xzp好吸引

會過熱掛

上次去沙律個xz 體驗拍拍下片都係彈過熱

但天氣係涼涼地
仲要坐緊觀光巴行緊
我老婆部z3+ 打字時個T字成日禁唔到,又成日好快無電自己熄機,諗住backup部機d野又backup唔到,有無師兄都有咁既情況?有無解決方法?

三哥你會換邊部

代答: 年尾個部

今年sony 下半年應該唔會出超越zxp既機

其實兩部冇衝突, 定位唔同
XZP正在4K HDR姐

多謝代答 係呀我IFA先換
OIS EIS 雙鏡 6GB RAM

有冇更多消息講黎聽下

無啦無啦 咁早邊會有 啱啱先發佈完 不如期待下Android O同Google Assistant
[black]真旗艦compact機[/black]

好想要返紅外線
想問下xzp 雙咭版

假雙咭

gg
咁等9月個部算

淘寶都晨卡貼

咩嚟?

會過熱掛

上次去沙律個xz 體驗拍拍下片都係彈過熱

但天氣係涼涼地
仲要坐緊觀光巴行緊

img]https://na.cx/i/T4415x2.jpg[/img]
sony去到xz都未改主版設計嘛
成堆野堆曬係試半部
cpu就係相機旁邊唔過熱就冇咩可能
今代xzp相機同cpu隔左勁遠
冇人再試到過熱
不過要屌既係一個咁簡單既問題用左成7先改到
[img][url][/img][/url]

sony去到xz都未改主版設計嘛
成堆野堆曬係試半部
cpu就係相機旁邊唔過熱就冇咩可能
今代xzp相機同cpu隔左勁遠
冇人再試到過熱
不過要屌既係一個咁簡單既問題用左成7代先改到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞