【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5101286&p=1
日景好好J
夜景都係GG

manual mode影夜景好好多

同XZ 個manual mode 有唔同?

即係最多1秒快門

手動快門, ISO 又會變自動
到ISO 手動, 快門又變自動
個快門又得1秒, 同以前用G4 影相玩法差好遠
D 相又要勁油畫
都唔知SONY 係咪驚電話個CAM 太好會收佢相機部皮所以SET 到咁 X 樣

將就下喇
sony呢2代日拍同室內已經好左好多
夜拍真係要落腳或者上ois

OIS計劃中 你當無 因為IFA軟件改進較多

嘅然OIS都唔會有, 綜合而言應該XZ2唔會有任何一個可比較嘅硬件規格超越XZP? 咁XZ2應該唔會又5XXX
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5101286&p=1
日景好好J
夜景都係GG

manual mode影夜景好好多

即係最多1秒快門

D 相又要勁油畫
都唔知SONY 係咪驚電話個CAM 太好會收佢相機部皮所以SET 到咁 X 樣

將就下喇

既然OIS今年都唔會有, 綜合而言XZ2應該唔會有任何一個可比較嘅硬件規格超越XZP? 咁XZ2應該唔會開價5XXX

唉屌唔記得左XZP開咩價都未知, 一陣6XXX咁XZ2肯定5XXX
我發現XZS 個鏡頭突左出黎

無計啦 sensor加左野 同其他機突出黎個程度比
佢好小事

你新嚟?
係咪xzs 跟機裝7.1.1??

俺人版7.1.1

即係最多1秒快門

D 相又要勁油畫

將就下喇

嘅然OIS都唔會有, 綜合而言應該XZ2唔會有任何一個可比較嘅硬件規格超越XZP? 咁XZ2應該唔會又5XXX

俺人版7.1.1

俺人版??? 唔明

俺人版7.1.1

俺人版??? 唔明

無app shortcut
唔使等大舖,有網絡商已經將 Sony Xperia XZ 減價,唔使上台,用 $3998 呢個價錢就可以入手。講緊嘅係 SmarTone 網上商店,最近有新優惠將 XZ 減到 $3998,但要注意的是,藍色已經被掃清光,只剩下黑色同銀色版本,購買除左有 SmarTone 獨家的免費爆芒換新服務之外,仲會送 Sony 原廠觸控式智能手機套,以及另外 $100 即時配件折扣,網友又是否會考慮呢?
3字頭
唔使等大舖,有網絡商已經將 Sony Xperia XZ 減價,唔使上台,用 $3998 呢個價錢就可以入手。講緊嘅係 SmarTone 網上商店,最近有新優惠將 XZ 減到 $3998,但要注意的是,藍色已經被掃清光,只剩下黑色同銀色版本,購買除左有 SmarTone 獨家的免費爆芒換新服務之外,仲會送 Sony 原廠觸控式智能手機套,以及另外 $100 即時配件折扣,網友又是否會考慮呢?
3字頭

老實講3998不如揾個fd用sun mobile 4298訂xzs

3500以下就差唔多
3字頭

老實講3998不如揾個fd用sun mobile 4298訂xzs

3500以下就差唔多

4000係唔使上台
而家唔上台差價800
今日入左部x performance,結果用佢個transfer app轉資料係第5部正在還原果度卡住左,可以點搞
今日入左部x performance,結果用佢個transfer app轉資料係第5步正在還原果度卡住左,可以點搞
今日入左部x performance,結果用佢個transfer app轉資料係第5步正在還原果度卡住左,可以點搞

無圖點討論
我發現XZS 個鏡頭突左出黎

無計啦 sensor加左野 同其他機突出黎個程度比
佢好小事

你新嚟?

z5 compact見熱同開始疾想升級

應該狗衝XZs定係等XZp/XZ compact?

xzs

xzs

5.5同4.5

xzs

5.5同4.5你想我畀咩意見你定位都完全唔同!

xzs

5.5同4.5

xzs 5.2咋
話說三禾出機伏唔伏?
話說三禾出機伏唔伏?

水行貨,即係行貨,不過係水,佢間鋪自己保,即港行

xzs

5.5同4.5

xzs 5.2咋

820會唔會好似810咁on9

xzs

5.5同4.5

xzs 5.2咋

820會唔會好似810咁on9

想用細機 XP同XC大家點揀
而家用緊Z3 壞壞地
z5想換機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞