【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
想問下xzp 雙咭版
係真雙咭定單咭加同sd咭or sim咭 2選一既假雙咭

假雙咭

gg
咁等9月個部算
sony 幾時先改下上下太闊既設計

淘寶都晨卡貼

iPhone 同Sony 個上下粗邊設計比你橫向個陣放隻手指公上去渣實部機用,改左個設計同其他機一樣,部機好易按到螢幕或者跌左部機
罪大最新行情
XA $1498
X Performance / X Compact $2998
XZ 支那移動加監半年 $3880

cheap cheap 地依家買X Performance 定加八舊XZ ,
定等埋XZs 先再算
想問下xzp 雙咭版

假雙咭

gg
咁等9月個部算

未必wor, 睇圖XZP個卡槽位好長,而且見到SD同sim分開左,個結構同Z5P dual一樣,有可能係真雙卡
XZ,Z2,Z5,Arco S 使用中
罪大最新行情
XA $1498
X Performance / X Compact $2998

cheap cheap 地依家買X Performance 定加八舊XZ ,
定等埋XZs 先再算

XZs會開幾錢
罪大最新行情
XA $1498

定等埋XZs 先再算

邊間賣2998
罪大最新行情
XA $1498

定等埋XZs 先再算

邊間賣2998

胃信同凶宅
Sony Xperia用家全面進場
——
POST 1 | 罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG
https://lihkg.com/thread/8609/page/1
——

多謝巴打接力開新post

In 罪大滔天 we trust

等下半年新機
xzp.....
Sony Xperia用家全面進場
——
POST 1 | 罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG
https://lihkg.com/thread/8609/page/1
——

多謝巴打接力開新post

In 罪大滔天 we trust

等下半年新機

多謝你就真
Sony終於肯出屈spec機
不過實貴到仆街
X都出咗7.0
https://xpericheck.com/device/F5122

已up 咗7.0 流暢使用中
Sony終於肯出屈spec機
不過實貴到仆街

唔夠一個月直線跌
部 XZs 好似都幾吸引
窮撚唔夠膽望部 XZ Premium

差1k啫

三哥你會換邊部

代答: 年尾個部

今年sony 下半年應該唔會出超越zxp既機

其實兩部冇衝突, 定位唔同
XZP正在4K HDR姐

多謝代答 係呀我IFA先換
OIS EIS 雙鏡 6GB RAM

我儲得切錢都會換IFA個部
好似仲有新設計(聽住先)
前日v10燒底板,狗衝左部zx, 暫時開心使用中。

btw 跟機耳筒會唔會廢左d

xz
外國跟機耳筒已經換咗

香港係咪仲係馬場耳機
部 XZs 好似都幾吸引
窮撚唔夠膽望部 XZ Premium

差1k啫

三哥你會換邊部

代答: 年尾個部

今年sony 下半年應該唔會出超越zxp既機

其實兩部冇衝突, 定位唔同
XZP正在4K HDR姐

多謝代答 係呀我IFA先換
OIS EIS 雙鏡 6GB RAM

我儲得切錢都會換IFA個部
好似仲有新設計(聽住先)

應該無 都只係loop design嘅進化版
sony去到xz都未改主版設計嘛
成堆野堆曬係試半部
cpu就係相機旁邊唔過熱就冇咩可能
今代xzp相機同cpu隔左勁遠
冇人再試到過熱
不過要屌既係一個咁簡單既問題用左成7代先改到

點睇某韓牌用左幾代L型底板到
去到今年個部就用番上半部全主板設計

btw冇記錯Sony堆ODM機已經用左幾代L型主板
X都出咗7.0
https://xpericheck.com/device/F5122

已up 咗7.0 流暢使用中

用緊 XC 都up咗
個指紋識別終於唔係垃圾
up左7.0有得手動較快門速度
部z2爆咗mon死touch,其他無事,等到新機出定即買xz算

邊部? 部z5p 今日彈過software update , click 入去無反應,一場歡喜一場空
唔知同我係蝗國有冇關係

邊部? 部z5p 今日彈過software update , click 入去無反應,一場歡喜一場空
唔知同我係蝗國有冇關係

官網講應該得x, xp, xc同xz有
想問下xzp 雙咭版

假雙咭

gg
咁等9月個部算

未必wor, 睇圖XZP個卡槽位好長,而且見到SD同sim分開左,個結構同Z5P dual一樣,有可能係真雙卡

如果係真雙卡就九衝…都唔知點解部部旗艦機都玩假雙卡……

利申,Z5p同Z3用家
罪大最新行情
XA $1498

定等埋XZs 先再算

同問
部z2爆咗mon死touch,其他無事,等到新機出定即買xz算

諗緊XZ定XZs好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞