【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
部 XZs 好似都幾吸引
窮撚唔夠膽望部 XZ Premium

差1k啫

差1k啫

三哥你會換邊部
sony d機拎上手個角位好頂手
根本唔好搾手

佢跟本無設計到要揸得舒服
佢話知你揸到手痛

係咪你哋手細咋,Sony機已經細mon架喇喎

細芒大機身呢
新機好好j咁

差1k啫

三哥你會換邊部

代答: 年尾個部

差1k啫

三哥你會換邊部

今年sony 下半年應該唔會出超越zxp既機
部z1 電池脹左,打去維修部話無零件,叫我自己出街整

差1k啫

三哥你會換邊部

半年1部旗艦是常識吧
不過我部Z3宜家內存唔夠成日都爆,未必頭到去年尾,應該都要換XZP

換電兩舊幾je

換電兩舊幾je

有無邊間鋪推薦

差1k啫

三哥你會換邊部

半年1部旗艦是常識吧
不過我部Z3宜家內存唔夠成日都爆,未必頭到去年尾,應該都要換XZP

195g重量
要拎上手先決定買唔買
用緊 Z5P 想轉 ZXP
兩部係咪差唔多 size ?

你會唔會放部Z5P?
X Compact 7.0更新港版台版已推出

https://xpericheck.com/device/F5321

https://xpericheck.com/device/F5321

尋日先有人屌完
今日就有

尋日先有人屌完
今日就有

Lm
sony d機拎上手個角位好頂手
根本唔好搾手

我習慣手機邊沿住生命線落到生命線最尾個位,唔好on99咁攞手心頂住就得,用落個個位都掂到又舒服

換電兩舊幾je

有無邊間鋪推薦

你銀城整電話樓下個幾間都得
部z3爆mon冇反應唔知整唔整好
後備機黎
後備機黎

主機係咩
後備機黎

主機係咩

z5
後備機黎

主機係咩

z5

咁唔整啦
朋友話佢有fd先達開鋪,整mon就450
利申唔知價
後備機黎

主機係咩

z5

咁唔整啦

部z3主要淘寶同公司用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞