【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
幾時先出新compact機?
x compact個樣好膠,買唔落

好過z5 compact
個部真係成個玩具咁

啲色好正
z compact多人買過x compact

因為z5 c 用s810
點都會多人買過用s650

分分鍾唔少人覺得s810仲好過s650

如果真係有留意手機cpu既人點會買810

鎖核都唔夠650打

z5p 同 z5c 用家
x5c 有防水,x compact

Z5C

返工偷雞上連登打錯姐
想問宜家拎舊機上旺角Sony Store係咪有得Trade-In 新機?

z5p 果日趺一趺到彎左,Mon有微藍色印,想睇下有冇得補小小trade
2998入左xp,真係抵屌到爆

想換 用上手感覺如何

無咩特別,中規中舉
有諗過xz,但四個尖角頂手,而且五軸防震+0.2吋mon唔值700蚊

想換 用上手感覺如何

無咩特別,中規中舉
有諗過xz,但四個尖角頂手,而且五軸防震+0.2吋mon唔值700蚊

XZs 都就出,依家買XZ 又真係唔知點咁
X Performance 已經三千,
X 應該好快又落價
[img]https://holland.pk/ngj41wip[/im]

機身前後以 Corning® Gorilla® Glass 5 打造
[img][url]https://holland.pk/ngj41wip[/im][/url]

機身前後以 Corning® Gorilla® Glass 5 打造

後係講鏡頭塊玻璃

想換 用上手感覺如何

無咩特別,中規中舉

X 應該好快又落價

xz一定唔會跌到xp咁低,始終同xzs比,只係多左1 gb ram同鏡頭勁左,假若xzs開價5000幾而xz只係3000就入到手,你叫sony情何以堪

想換 用上手感覺如何

無咩特別,中規中舉

X 應該好快又落價

xz一定唔會跌到xp咁低,始終同xzs比,只係多左1 gb ram同鏡頭勁左,假若xzs開價5000幾而xz只係3000就入到手,你叫sony情何以堪

XZs 預佢開5398啦

sony機聽歌唔得架,推力太細
聽歌都係用返1a喇

聽歌都係用返1a喇

點解sony 手機聽歌會咁垃圾

聽歌都係用返1a喇

聽歌用player啦屌

聽歌都係用返1a喇

聽歌用player啦屌

Apple Music

聽歌都係用返1a喇

聽歌用player啦屌

Apple Music

去到高通 820 DSP已經改善左好多
聽歌都係睇sony 點調較既姐
當然係無獨立DAC好,但用獨立DAC亦都用多左電

聽歌都係用返1a喇

聽歌用player啦屌

Apple Music

去到高通 820 DSP已經改善左好多
聽歌都係睇sony 點調較既姐
當然係無獨立DAC好,但用獨立DAC亦都用多左電

與其希望Sony改善音質,不如寄望高通粒內置DAC繼續進步。

835好似支援native DSD,SNR都有提升。
各位巴打而家係咪XP~3K最抵玩?
部6p死撚左機, 諗緊換邊部好

XP

XP

睇睇下XZ真係好靚, 又有type c可以用番6p set差電

XP

睇睇下XZ真係好靚, 又有type c可以用番6p set差電

一係XP,一係等XZs。
部z5p入廠換底板之後
翻嚟喺咁彈app
reset過好多次
去維修部又叫我翻屋企試多幾次
reset又reset過 D apps又更新哂
結果都喺一樣
好絕望

應該再去整定賣撚左佢算
表示買左1個月都無
部z5p入廠換底板之後
翻嚟喺咁彈app
reset過好多次
結果都喺一樣
好絕望

應該再去整定賣撚左佢算
表示買左1個月都無

810 是原罪
部z5p入廠換底板之後
翻嚟喺咁彈app
reset過好多次
結果都喺一樣
好絕望

應該再去整定賣撚左佢算
表示買左1個月都無

810 是原罪

我都知我喺犯賤 當初無諗過宜家會咁
部z5p入廠換底板之後
翻嚟喺咁彈app
reset過好多次
結果都喺一樣
好絕望

應該再去整定賣撚左佢算
表示買左1個月都無

810 是原罪

我都知我喺犯賤 當初無諗過宜家會咁

叫佢換部新嘅得唔得

XP

一係XP,一係等XZs。

等XZs出再等XZ跌價點睇
其實性價比真係XP冇得輸, 但圓角真係唔襯sony機
部z5p入廠換底板之後
翻嚟喺咁彈app
reset過好多次
結果都喺一樣
好絕望

應該再去整定賣撚左佢算
表示買左1個月都無

810 是原罪

再換版喇
屌到tso換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞