【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
琴日出左xa1
打完第一通電話個mon好似隔左層牛油紙咁矇晒,重開機兩次先正常。

機皇
琴日出左xa1
打完第一通電話個mon好似隔左層牛油紙咁矇晒,重開機兩次先正常。

我都試過,最後熄咗X reality就得咗
琴日出左xa1

xa1 個雙卡係4g+2g 定係 4g+3g?
支移動可以二千蚊出機有d 心動
琴日出左xa1

話左sony唔可以貪平買oem機
琴日出左xa1

MTK,不了
1. 係咪我比之前既牌子寵慣左呢
完全諗唔到虛擬鍵排序呢個咁基本既野都可以冇得較
唔係個個都想左邊做返回鍵嫁屌

2. 整icon大細好似都係搞唔到5X5, 而且好似只係預設既icon變細

3. 咁唯有試下唔用內置輸入法啦

點解SONY機可以咁多限制

最搞笑係番到屋企諗住連wifi, 點知連完wifi整死左隻router
搞到連電腦都上唔到網, 但XZS一熄wifi個router就好番

原生android本身就冇得customize虛擬掣擺位,係其他廠寫個rom有得改啫,

其實back掣放左邊先合邏輯,因為"右前左後"rule,寫字係,播歌係,brower係,iOS係,原生Android都係
今次XZs好似無乜人討論
琴日出左xa1

機皇

我算好彩,用手機咁多年真係未遇過機皇 對上兩部係z5p同v10
琴日出左xa1

我都試過,最後熄咗X reality就得咗

x reality 係乜?
部xzs個相機垃撚圾過xz
想用返xz

我到宜家都唔明個960fps可以點玩
一開左就超暗, D雜訊走撚哂出黎
係咪一定要陽光仲要好好天先玩得

BTW, 我遇到個勁奇怪既問題
當我連屋企router既wifi(100M HK咩N), 只要下載/更新app/下載app中內容, 就會整死左隻 router 啦! 連電腦都上唔到網
明明我只係想DL番之前一直用開既app同資料,G4,S6 edge都冇呢個問題
但只要XZS熄左wifi router隔一陣就會自動回復正常
想用返xz

當我連屋企router既wifi(100M HK咩N), 只要下載/更新app/下載app中內容, 就會整死左隻 router 啦! 連電腦都上唔到網
明明我只係想DL番之前一直用開既app同資料,G4,S6 edge都冇呢個問題
但只要XZS熄左wifi router隔一陣就會自動回復正常

啱呀960fps係要夠光先會好畫質
唔夠光咪係咁推iso D雜訊走撚曬出黎
琴日出左xa1

話左sony唔可以貪平買oem機

莫非真係買x Performance
之前用過xa, 依家用m4, 除左無得update 之外都無乜問題,
預左一分錢一分貨
想用返xz

入router setting睇下set左support幾多devices

我熄哂其他devices淨係XZS連wifi + wifi重新search channel 都有呢個問題
想用返xz

入router setting睇下set左support幾多devices

我熄哂其他devices淨係XZS連wifi + wifi重新search channel 都有呢個問題

我部netgear連xzs又冇問題啵
有D問題想問下
1. 下面3粒虛擬鍵可唔可以改排序?
2. 版面預設4X5有冇得較5X5? D icon大粒到我以為自己有老花
3. 打字撳實出符號/數字可唔可以較撳實既時間? 宜家要撳成差唔多3秒先揀到有勁用咩

2. 設定->顯示-> 顯示大小-> 小
如果用內置player聽住歌開fb 一碌到有片既po,明明冇聲齋播片D歌都會疾一疾
x performamce 95% 有觸控問題
x performamce 95% 有觸控問題

之前日本仔網好似有人咁講, 最明顯係玩p&d時
XZ個價有無得再跌?
如果無而加應該去邊到買最平?thx巴打
轉頭拿XZS 有冇咩特別要試?
同有冇得入test mode 試?

sony機試真d好

*#*#7378423#*#*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞