【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
部z5p入廠換底板之後
翻嚟喺咁彈app
reset過好多次
去維修部又叫我翻屋企試多幾次
reset又reset過 D apps又更新哂
結果都喺一樣
好絕望

應該再去整定賣撚左佢算
表示買左1個月都無

810 是原罪

我都知我喺犯賤 當初無諗過宜家會咁

叫佢換部新嘅得唔得

send投訴email去sony應該有人做野
部z5p入廠換底板之後
翻嚟喺咁彈app
reset過好多次
去維修部又叫我翻屋企試多幾次
reset又reset過 D apps又更新哂
結果都喺一樣
好絕望

應該再去整定賣撚左佢算
表示買左1個月都無

810 是原罪

我都知我喺犯賤 當初無諗過宜家會咁

叫佢換部新嘅得唔得

send投訴email去sony應該有人做野

關咩810事, tso 垃圾是常識吧
810粒gpu唔係勁過s650咩?
之前ray ma又話x 個介面 fps會唔夠

sony機聽歌唔得架,推力太細
聽歌都係用返1a喇

點解sony 手機聽歌會咁垃圾

聽歌用player啦屌

Apple Music

你地拎黎推啲恐怖嘢,咩手機都比你玩死
Xperia 用番Walkman / music apps, 音色都有d 以前Sony discman, md 風格,係衰冇晒details
之前諗住 lg g5 dac plus 幾舊水當外置dac玩下無妨,夾846 聽到我寧願直插手機算,又多舊電子廢物
話是話, Sony 金磚+平衡線好掂, 不過個價
810粒gpu唔係勁過s650咩?
之前ray ma又話x 個介面 fps會唔夠

810唔係伏係慢
伏在會過熱 會降頻

聽歌都係用返1a喇

聽歌用player啦屌

Apple Music

Xperia 用番Walkman / music apps, 音色都有d 以前Sony discman, md 風格,係衰冇晒details
之前諗住 lg g5 dac plus 幾舊水當外置dac玩下無妨,夾846 聽到我寧願直插手機算,又多舊電子廢物

g5 dac都話垃圾,唔夾咋下
player要夾耳機是常識吧

聽歌都係用返1a喇

聽歌用player啦屌

Apple Music

唔夾或者調音問題多,但846呢d雜食怪都唔夾,咁好難搞。。。
或者我聽開Sony apple d 味精,唔慣lg d 味精
同埋dac chip 唔係切,好多時幾萬蚊同十幾萬音響用一樣解碼,分別係調音同細節上

聽歌都係用返1a喇

聽歌用player啦屌

Apple Music

唔夾或者調音問題多,但846呢d雜食怪都唔夾,咁好難搞。。。
或者我聽開Sony apple d 味精,唔慣lg d 味精
同埋dac chip 唔係切,好多時幾萬蚊同十幾萬音響用一樣解碼,分別係調音同細節上

有錢買846就插player啦,仲插手機
想問下XZ有冇咩大伏, 有用過SONY既朋友話sony機打機touch mon sense唔係幾得 (我玩fate go), 同埋都算食電, 仲有想問問相機易唔易熱?
我知以前sony機係有呢D問題, 但新機仲會唔會出事?

聽歌都係用返1a喇

聽歌用player啦屌

Apple Music

有錢買846就插player啦,仲插手機

工作需要,最少都帶住2部電話+notebook+一堆文件,下下拎部磚會死人,番工日子都係要靠電話
揀得846都係貪佢易推雜食啫,電話都推得有板有眼

聽歌都係用返1a喇

聽歌用player啦屌

Apple Music

換走左部Sony 電話,公道講返句
Sony 電話係有Walkman 技術
例如自動偵測耳機既抗阻,調整輸出

而聲亦都似Walkman
公認最好聲既Xperia Z1,聲底其實似Walkman Z1000
而Z2到XZ,就似Walkman A15~A25
一樣咁難聽
新一代Walkman A35 其實幾好聲
可以期待呢代或者下代會轉呢隻聲
3月20銀城維修搬去家樂福
唔知係唔係仲係tso呢
唔知係唔係仲係tso呢

家樂福
個度叫柏裕啊
SE年代個CS其實都係個度
唔知係唔係仲係tso呢

家樂福
個度叫柏裕啊

少年你太年輕了
我地d老野一向叫開家樂福
唔知係唔係仲係tso呢

家樂福
個度叫柏裕啊

少年你太年輕了

唔知係唔係仲係tso呢

家樂福
個度叫柏裕啊

少年你太年輕了

唔係叫家樂坊咩
唔知係唔係仲係tso呢

家樂福
個度叫柏裕啊

少年你太年輕了

唔係叫家樂坊咩

記撚錯左
唔知係唔係仲係tso呢

家樂福
個度叫柏裕啊

少年你太年輕了

唔係叫家樂坊咩

記撚錯左

記撚錯左
Z2收咗皮,換XP最唔慣係MON size唔同,連打字啲位都唔同咗,成日打錯
咁多巴絲打換左x performance

因為平
利申頭水

我仲心思思緊
諗緊買黑定粉紅

我仲心思思緊
諗緊買黑定粉紅

咁樣拆來做裝飾都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞