【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
部z2爆咗mon死touch,其他無事,等到新機出定即買xz算

諗緊XZ定XZs好

XZs
部z2爆咗mon死touch,其他無事,等到新機出定即買xz算

諗緊XZ定XZs好

等得來都9月啦
基本只係換左相機
ufs同821都唔肯換
轉左xz 唔知點解d聯絡人錯到仆街
一個電話搵到2個聯絡人

諗緊XZ定XZs好

等得來都9月啦
基本只係換左相機
ufs同821都唔肯換

821同820效能上分別不大,而XZ已經用過820唔需要再多作測試,調較,而且唔使再開新機模具,等塊新cmos夠貨即出XZs應市,而今年S8登場前,對手都唔強,加上唔想拉大同xz嘅距離,保xz值
一個電話搵到2個聯絡人

個人問題
一個電話搵到2個聯絡人

個人問題

用V10個時冇事
同埋唔鐘意佢打左個名, e.g. Ben Chow
會自動幫我DELETE左個空格佢
一個電話搵到2個聯絡人

個人問題

用V10個時冇事
同埋唔鐘意佢打左個名, e.g. Ben Chow
會自動幫我DELETE左個空格佢

我無事
Z5依家係咪未有得上7.0?
同事想買新機
其實XP食唔食電?
如果OK就推介佢買
同事想買新機
其實XP食唔食電?
如果OK就推介佢買

差800入XZ啦
同事想買新機
其實XP食唔食電?
如果OK就推介佢買

差800入XZ啦

佢budget 最多3K咋
所以XP個價剛剛好
佢本來話想買妖米5
用緊z5p , 真係倒水電 .... 快d出真旗艦啦 ...
佢上下闊真心好用
用緊asus zf3 做後備機 , 佢冇下巴位同虛疑制 , 打橫部機按到既機率係90%
聽大家講最後入咗部XZ
開心使用中

話說相機部份有冇邊個附屬應用程式可以下載影slow mo 影片....?
XZP 唔再油畫先考慮下
利申XZ用家...搞到要特登買多部相機去旅行
XZP 唔再油畫先考慮下
利申XZ用家...搞到要特登買多部相機去旅行

XZs啦
又有野想問,罪大有無邊部機support wifi calling?
同埋有邊個台用罪大可以wifi call?

有用家回報x performance + 屎忽通,
同z5 單卡 + 爛衫係ok 的,
想睇下有無其他機/台係可以
又有野想問,罪大有無邊部機support wifi calling?
同埋有邊個台用罪大可以wifi call?

有用家回報x performance + 屎忽通,
同z5 單卡 + 爛衫係ok 的,
想睇下有無其他機/台係可以

Phone app>settings>call account>(你想用嗰張卡嘅台)>wifi calling
凶宅特賣場又黎勒
冇限budget係咪應該等xzp

全年旗艦一定係Zxp
9月應該有1080p版835機
睇你需求,zxp都冇咁快出

全年旗艦一定係Zxp

thanks

全年旗艦一定係Zxp

thanks

咁唔洗等下半年了

全年旗艦一定係Zxp

thanks

咁唔洗等下半年了

應該又係6月出ZXP
相差4個月又有新機

全年旗艦一定係Zxp

thanks

咁唔洗等下半年了

應該又係6月出ZXP
相差4個月又有新機

我仲以為佢會玩oled見蘋果都應該會玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞