【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
z5而家百老匯3000入手 有冇得諗?

我都係買xp $2998係咪入手好時機?

去馬
前兩日sun轉plan出左部XAU
平平地千五蚊幾好用有驚喜

xp好過z5喇

咁嘅話等多個星期先買xp 應該會抵啲

仲等? 下架啦就嚟
前兩日sun轉plan出左部XAU
平平地千五蚊幾好用有驚喜

MTK,不了

xp好過z5喇

仲等? 下架啦就嚟

咁呢個星期搞掂佢

xp好過z5喇

仲等? 下架啦就嚟

有無機會去到2500?

xp好過z5喇

仲等? 下架啦就嚟

有無機會去到2500?

直接fade out啦
罪大幾時出番好似z3核電機,用緊xz都有時倒水。。。

要天時地利人和喎(有好似S801咁平衡嘅soc)

我部Z3兩年幾依然核電

搭車轉下珠,尿袋日日帶但係冇用過,用黎借俾人江湖救急

2900mah(xz) vs 3100mah(z3)
雖然欠200mah 罪大你比多少少都唔會爆炸掛

用835少咗功耗可以大條道理唔加大電

其實xzp加到3500電都唔過份呀
有咩理由仲得3230

少咗功耗

畀多電續航力咪跟手再高d囉
不過而家少左電又重左, 其實係咪XZP塊4K HDR IPS厚重過Z5P個塊4K IPS炸
Xz算唔算最短命既機,應該好快清貨貨
我見百老匯已經賣緊陳列機

要天時地利人和喎(有好似S801咁平衡嘅soc)

我部Z3兩年幾依然核電

搭車轉下珠,尿袋日日帶但係冇用過,用黎借俾人江湖救急

2900mah(xz) vs 3100mah(z3)
雖然欠200mah 罪大你比多少少都唔會爆炸掛

用835少咗功耗可以大條道理唔加大電

其實xzp加到3500電都唔過份呀
有咩理由仲得3230

少咗功耗

畀多電續航力咪跟手再高d囉
不過而家少左電又重左, 其實係咪XZP塊4K HDR IPS厚重過Z5P個塊4K IPS炸

sharp 塊4k igzo升級版咋
訂左XZs
第一次用SONY機希望生生性性
用過哂HTC(宜家又貴又廢), LG(其實本來好好, 不過LG燒板事件中左伏), ***(曲面極垃圾設計)都好失望, 玩下其他牌子先得

利申:以上3個牌子都起碼用過3部機
想問下 x 同xp 邊個冇咁倒水?
有冇用家可以講講
訂左XZs
用過哂HTC(宜家又貴又廢), LG(其實本來好好, 不過LG燒板事件中左伏), ***(曲面極垃圾設計)都好失望, 玩下其他牌子先得

記得驗機驗好啲
想問下 x 同xp 邊個冇咁倒水?
有冇用家可以講講

X一定無咁倒
訂左XZs

記得驗機驗好啲

當年Z5P點驗都避免唔到死耳機位

壞第二次時果斷trade走佢換XP
訂左XZs

記得驗機驗好啲

死症
有冇人知點較lock screen D字既顏色?
本身黑色, 重開機變左白色

睇wallpaper

睇wallpaper

佢會自己轉?
訂左XZs

記得驗機驗好啲

死症

想問下sony機多數邊個位會出事,岩岩見丁青話耳機位會出咩問題 仲有冇其他

想問下sony機多數邊個位會出事,岩岩見青話耳機位會出咩問題 仲有冇其他
玩過XA1 部機好靚仔, 個720P 同相機有驚喜
不過粒U 同save 相睇相真係好鬼慢
我屌呀
Z5P到依家都未有7.0

想問下sony機多數邊個位會出事,岩岩見青話耳機位會出咩問題 仲有冇其他

mon有無漏光
玩過XA1 部機好靚仔, 個720P 同相機有驚喜
不過粒U 同save 相睇相真係好鬼慢

MTK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞