【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Z5
官方com 更新到376個wifi都係壞
非官方完全正常
SONY
Z5
官方com 更新到376個wifi都係壞
刷左非官方完全正常
SONY
xzp冇小問題 相機靚 破六都買
本身唸住等XZs,點知開價 $5280 XZ細舖落到$3680…好吸引
本身唸住等XZs,點知開價 $5280 XZ細舖落到$3680…好吸引

其實XZs出左之後XZ會唔會再跌會既話我再等多陣先 聽講4月7就出

其實XZs出左之後XZ會唔會再跌會既話我再等多陣先 聽講4月7就出

應該會
XZ應該會變新XP

應該會
XZ應該會變新XP

遲買平幾舊
z3+年半壞mon
由se年代到xperia都用左7-8部
老豆老母換電話都係叫佢地轉sony
宜家好撚失望想轉htc 但又唔捨得
有冇巴打壞過z5p耳機孔
我想知整返要幾錢
XA $1598 買唔買得過畀呀媽用? 呀媽要細部唔駛多功能

同問

老母用開m4 aqua, 之後話部機有事,
我換部XA 比佢,暫時無乜投訴

但搞到我想買返部XA
我想知整返要幾錢

我壞左半年都未整
我想知整返要幾錢

我壞左半年都未整

設計有問題好快又壞
個mon有時碌碌下有幾個位突然朦左
好似電視收唔到訊號咁
暫時唔影響操作,整唔整好?
未過保養
xp粒電勁倒水明明z3年代sony機出門長氣,而家居然包尾
xp粒電勁倒水明明z3年代sony機出名長氣,而家居然包尾
xp粒電勁倒水明明z3年代sony機出名長氣,而家居然包尾

801之後就改左開APP同點MON開CPU全速Load
為左順
而家買XP定XZ扺?
Spec好似唔算好大分別 但又只係差幾舊
係時候可以換機

初代z > xz
而家買XP定XZ扺?
Spec好似唔算好大分別 但又只係差幾舊

遲下xzs出xz又有得平
係時候可以換機

初代z > xz

再等多陣啦巴打利申都係初代Z
sony 部xperia L1又係咩料,有冇人解答到?

L1係E5後繼機
想買Sony非X系嘅機可以去非洲

應該會
XZ應該會變新XP

XA $1598 買唔買得過畀呀媽用? 呀媽要細部唔駛多功能

同問

老母用開m4 aqua, 之後話部機有事,
我換部XA 比佢,暫時無乜投訴

但搞到我想買返部XA

XA1

應該會
XZ應該會變新XP

等緊買來後備

應該會
XZ應該會變新XP

等緊買來後備

Why
不過我等IFA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞