[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我玩到而家都冇呢三隻
佢送
我可以點聯絡你 巴打
留tg ???
送四周年買左2個初始ac抽 而家玩緊另一個ac 你要就送俾你 不過買ac果陣綁定左klab 如果你唔介意的話
留tg俾我
方向係咪用3隻6星
升爆劍八先?
仲有邊幾隻5星要升
求教
隻春水廢既
升爆劍八
四刃加碎蜂夠你打到爆機
唔升真係走寶 共刀戀廁招儲氣拆家伙好撚爽
特別佢係雙殺手 撞中虛/破面怪繼承 仲爽
PVP建議
力劍八 4周年牛角 3周年4刃

升咩就 下面list有咩就200咩
用得落手嘅角就

普攻角 力劍八 花姐 3周4
強攻角 3周4 海燕 涅

普攻角 過去篇平子 完現拳西
強攻角 完現碎瘋 過去篇春水 天鎖斬月 人妖

普攻角
強攻角 19年滅卻師一護

普攻角
強攻角 4周年無月

普攻角 4周年牛角 春水
強攻角 浮竹
理論上係4周年牛角先
但唔清楚你知屬有咩sup

就咁睇呢12隻角 101010完可以裝哂sup嘅勁角有
分屍總隊長
現任總隊長
卍解戀廁

下面就蚊水D 要用非強攻角會用嘅sup
千蘭演
魔王白一護
知浮竹
4周年牛角(要迫佢玩強攻build)
係得呢度咁多
咁呢7隻你簡隻覺得啱玩嘅啦...
不過你有個大問題 就係...心屬同技屬都無勁角
咁樣刷唔到速水同知水 姐係101010唔到我list個7隻野
再抽下野...唯有
新手
求方向
同埋有冇公會入
隨便玩啦 啲角幾齊
大虛協d街場係咪痴線
完全唔識打仲要auto
復活完唔多兩秒又訓番低
講緊係打nightmare咋喎
終於有得一次過賣哂d2星武
起碼10月先有
可能9月
Late better than never
打歐查啦
其實仲易過like咩 同埋開場D人無咁伏
想要咩方向...
我見你D sup同勁角都相對地齊
咁就淨係講5屬邊隻角101010咗先可以auto 170單人

心屬升埋隻心一升200lv 再101010隻千血花姐 咁就可以量產知水

知屬就101010白斬月

技屬就101010崩藍

速屬就101010 泰仔(for pvp + can auto) 大前田(好撚認真 auto嚟講勁過前面個隻)

力屬就101010力劍八
如果auto單人170繼承不幸收皮 彈咗叫你爆石食蠟燭個框框
各位唔好爆石唔好食蠟燭
直接force quit重開game就可以喺返入呢版時個狀況
運氣衰就auto多次 見就死就直接手動打埋佢

爆石蠟燭呢D都係打協先用啦 慳住洗
有無d咩auto強攻角好介紹
試過啦 打ultimate d人都係係咁死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞