[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我PVP隊本身
5刃 劍八 花姐

跟住試左
5刃 劍八 牛角

輸多左 都係用番花姐
過唔到33
牛角最大問題係天生無減傷 PVP度其實會幾輸蝕
雖然佢習得技有招減隊長所屬20%傷 睇落好似20%減傷咁
但問題係...現時熱門PVP角其實得個2隻 花姐同力劍

力劍
有弱體 有呼拉圈 弱中就收得你隻牛角皮 就算唔弱中都係55波only

花姐
好似封死哂花姐所有特點 但其實都係55波左右 因為花姐有減傷同埋心知互剋屬

而對住非隊長所屬個班 咩友哈呀 5刃 泰仔呢D
先唔講會唔會比呢3隻野麻中就GG
淨係講少咗16/20%減傷已經夠秒柒隻牛角

最後就係牛角天生個致死生存sup 睇落好有用 其實無撚用
而家PVP改咗AI 佢地唔會再ON99等你起身 而係搵下一條友嚟打
而當你起返身 都係得20%血 比人一兩下就KO 訓返底
無左等起身 真係爭好遠 , 之前可以靠呢招等隊友幫拖
Load唔到入抽角個page
係咪得我會咁
卍解山本
自選中到4刃,oh my god爽呀,最撚鐘意既角色
放棄抽牛角,抽咁多下都唔中
辣殺
反正之後大把池會有
我一直以為打哂5關ex仲有5關sp
BBS劵,雖然係重覆
把口話留石,結果抽到中牛角為止,得返400石
算啦 呢D情況好正常 周年係吸引架啦
唯有靠 月尾應該又會有一堆方法回石
同埋
成個8月都會有千血5炒冷 慢慢嚟啦
忍到千五

想問呢個任要我做咩?
應該係裝繼承
用強化藥(水) 升繼承格
Thx
今次iz一隻101010力劍八auto過到刷呀
而家170 iz廢左,個個都做場主冇人肯join
有得用5卷仲邊會有人肯入人地場打
唯有單機5水自刷
想問下,新手除咗課金有咩方法可以一日內攞到250玉返嚟
打共鬥 同唔識既人玩會有石
好似maximum 600
一場3個就15石
開場開秘傳之書果d關 好多人入
有無巴打開個tg谷,一齊打樽仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞