[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

喊出黎step4中哂

不過係個唔玩既ac
睇黎我主ac今次唔抽夠3000都唔駛諗有多隻
刷列呢隻藍柒係咪開得
可以了,刷關儲石啦,都可以試下抽多隻封面角
癲 , 屌你
如果你係用 PVP黎講
4周年 隻牛角會勁過你而家既PVP成員
但如果真係想抽PVP角不如等 小說5刃 / 劍八

現階段都係建議抽千血POOL , 性價比係會高過 4周池
大量柱都係勁角黎
速千血山本 可以補你既速屬 , 唔差
明白 唔該哂你
我屌呀,柒頭本身已經有step1-6畀多兩隻黎
不要說"推"

試著說:

#我係香港人
#我會參與8月5日三罷
#罷工罷市罷課
碎風勁唔勁 快啲搵人說服我
實用性黎講我覺得係3隻入面最好
呢個pool痴撚線,勁易金光飛航直達天堂
9抽金光7次
申請左
名:( ^ω^ )
陣間加你

提返新入會既巴打,打公會戰好簡單,入場唔一定打哂成關,時間到就會完,都會有分
同埋重點有個分係比你冇受傷既情況下完場就有10000分,如果扣左血只要kill app重新開就可以重新打過

但係如果你有能力打哂當然最好,其實打完公會戰都會抽獎勵,都大機會可以抽到石,雖然唔多,但一個星期圍落都十幾粒
2500石中2千柒,2共一,千春水,知春水,知浮竹,共戀廁,始銀城

屌啦星得千春水同浮竹係未擁有
打公會戰開auto得唔得
力一護刷GQ combo駛唔駛上6* lv1? 技能樹最少點邊d?召喚大力巴
一定係1lv 用完就成team野拆哂佢 廢事唔小心打關升咗佢lv
唔上6*無50hits
Frenzy < 無double hit點50hits
Havoc (+20%) 強攻範圍再大D
Sprinter (+1) 閃2下must
Long Reach (+20%) <呢個你中意 普攻範圍可有可無
...10簡1啵 牛乜角
thx,之前有兩隻共一,一隻200lv升爆,另一隻用錯GQ team auto 關 升左lv
完現力劍八<最強PVP角之一
完現泰仔(速) < 勁嘅PVP角
基本上 力見 泰子 花J 呢3隻已經夠喺3席輕鬆撈
藍染d普攻怪怪地...招強3又on9...
曬左千年血戰呢個樣
屌你老母
終於到我中垃圾
250石見到斷地風呢3個字除左粗口我唔知可以講咩

而家係190隻5* 自己計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞