[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
卡左38關
收到
仆街,step6中多隻千血狗狗明明我咁多都無,都可以中重覆
同2
個pool咁大居然可以中重覆都唔中新角
我仲要新玩,目玉嗰12隻,我得狗狗,結果都中重覆
目玉12隻我頭2000石中得一隻山本
重覆左銀城柒頭戀次
其實我都係想中藍染啫,唉,草石抽多下十連,唔中就等新角
如果各位淨係差1隻千血5 或者 淨係想追任1隻千血5角
又死抽爛抽都無的話
認真建議咁多位唔好再抽step up
等獨立池
獨立池姐係 1隻千血banner角+2隻炒冷 3%機會中5*
理論上係高D機率中你心水個隻千血角

10-14 分屍總隊長
14-18 T-back
18-22 蘭柒

同埋最後機會(呢個8月嘅最後機會)
22-31 今期banner千血 + 3隻炒冷 3%中5*
抽埋step7先睇到 不過中咗藍染 心滿意足了 草石等新pool
滿左入唔到🤦🏻‍♂️

hea玩新手,想問下隻升咩好?
大虛協冇feature角既屬性真係打到想死
打塔都係
抽左3000石仲係得1隻山本
連續1000石出金光,我屌你老母死差佬
有冇咩group可以幾人打水
打塔我重玩左就黎一年先第一次真clear到
如果要clear50層既話應該半年內都得既
我之前重玩1年之後出塔都覺得好有難度打左幾日
不過真係幾好玩,好多平時唔用既角都有機會用到
有冇公會收留
而家暫時滿左人,等今晚結算先加你,到時你再申請
所以呢隻game呢方面做得幾好
好多1年以上既角到依家仲好有價值
好過好多game keep住要追新野
依隻升得過?
絕對升得過
如果你近周年 年尾個D step up pool先重玩的話
最快可以3個月左右就可以屌爆座50塔
near巴就係成功嘅例子
呢個真 搞到而家D出新強攻角 我都廢Q事叫人追 因為真係無必要
有D仲要新不如舊
老實講 今次周年呢5隻都係有愛先追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞