[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
4週年卷中知4刃,十選一中崩4刃,咁樣比我補完4刃
觀塘線
7-8點去太子方向

4刃狂魔
好想要1刃

應該揀邊十隻
新手開局
揀晒d神角搏中一隻
問多句sor
邊度有得睇
邊隻係神角
你有咩角 本身
我用尼露打,效果都唔差
淨係食佢強攻同藍攻bonus
不過見到好多new字
入面must嘅角得1隻 咩住8千流個隻力劍八
殺手bonus呢D要唔要都擺
抽唔中
佢而家個step up pool係咪好多角
除左個12隻之外我抽到一開頭隻牛角一護嘅
咪話咗8% 5*機率係 12隻目玉角(6%) + 成個大池所有角(2%)囉
無追post sorry
咁個pool都幾伏
大力巴可唔可以幫手睇睇
重玩之後全部變左廢隊
本來花姐好地地
點知多左5刃 我又未101010而且冇心屬裝上去10左都冇用

依家狗棍鴨棍係咪冇用
答單問
而家有強普攻傷害up item(好似靈蟲/木刀)
如果有鴨棒同強攻up應該裝邊個會高攻啲?
我發現你無乜 普攻傷 減傷sup 所以唔洗急住升普攻角
除咗力技屬 強攻角唔夠-CD插件就升啦 見你唔少都未200 有D仲5*only

: 千血警察可以auto單人170 101010佢 插知春 友哈 亂舞六刃
強攻角就 蘭演 / 聖誕rukia / G2 / G4 / 平子 簡隻中意嘅

: 無月 > 電影心一護(auto用) = 東仙(手動用)

: 共刀花姐 必升 可做普攻角 可全推攻無靈壓 -CD 撞中死神/破面繼承場會好屈機
你淨返個D速角...我無隻中意用
但你簡啦 可能你中意 千飛機場 / 2周1 / 191 / 平子
同埋隻共刀亂菊要200lv -14%CD嚟 好插件嚟

: 技崩藍 全能角 普攻強攻樣樣掂 可做普攻角 普攻強攻裝都可以auto到170單人
技碎瘋都必升 強攻角嚟 之後就...玩下隻始解銀城啱唔啱手感

: 3周4 崩藍 共一 3隻都係可強攻可普攻 3隻都係auto勁
千柒就手動勁only 你覺得爽可以升
力屬嘅普攻sup同-CD sup你都好夠 自己睇住嚟200

最後
PVP team 建議 友哈(中間) 千花 3周4
友哈仲有一定地位
望下早幾日D meme就明
所屬加攻 因為保留返會心有機會暴擊
邊隻係千血警察請問
呢兩個除左lv仲會唔會有限抽到邊d
警察咪
請問單手技山本值唔值得 10/10/10 now
抽左過萬石先齊曬三隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞