[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我無野講
首抽就而家隻力劍八
我得力雨龍岩用
過到第一隻都過唔到第二隻
咩裝
終於比我死磨過左
一打塔就好後悔自己乜角都冇升

第33層點過請問
我用山本過左
谷爆強攻
嘩原來依家繼承有得食五張卷打
因為就黎出新強化系統
BBS卷抽到黑衣浦原同大鬼道長
兩隻都好想儲但實在果陣太廢唔捨得用石抽
小說細路唔係都有4連超距閃咩? 定只係3連?
點跟

想問下點下大家都係石田爸,
一個有心bonus,一個冇
好似要變左綠字先
想問下周年刷分關係咪最好刷到爆分
150lv+升爆技能樹
係 爆左分都可以繼續刷 bbs 卷
穿界門打到50層打唔過得黑露其亞
有bonus係有兩倍定有咩效果㗎
上2頁大力巴講個個繼承格(link slot)
要放有同屬AND有bonus角色先有加乘
我用200lv 涅隊長過
首先你要有升插件slot等級
而且放同屬性+150lv或以上+100%或以上既角色先會有效果
效果就係被插既角色既五圍會高左
高幾多就睇每個slot既等級
同埋插件角本身既五圍影響

每個slot最高係10lv
Maximum係繼承20%既數值
假設放既3隻插件角既五圍同被插角差唔多
被插角既五圍最高就會變成原先既1.6倍

要升插件slot就要打繼承之間拎相應屬性既藥水

彩色就係百搭
最近5週年更新終於可以一次過打5場繼承之間
但對新手黎講要人手打仍然係好痛苦既一件事
因為升滿一隻角係需要2250支水,每個slot分別係750
而平均單人打一場繼承之間會出5支水,用5卷打好彩既話都係40支左右,所以都係有排打
想靠多人既話而家係冇可能,個個都寧願自己用5卷打/開多人場,所以你開場既話基本上係冇人入

所以都係急唔黎,慢慢得閒打d咁,因為即使有能力auto過到,都係一個冗長同痛苦既過程

另外提番就係,個slot每一lv係2%咁加,10lv就20%
但係1-5lv每次升係要50支水,6-10lv就每次100水
鐮刀嗰隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞