[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
千血蘭演強3

佢強攻3 有3階段 傷害同範圍會隨住儲幾多氣而變大
普通強攻24秒 唔儲/無得儲 成招技係1.2倍傷
普遍儲氣角 儲爆氣3秒放 成招技會係2.4倍傷
蘭演2段儲氣 估計就儲多3秒(共6秒左右) 成招技4.8倍傷
配合埋強攻double hit 佢招完全詠唱黑棺可以有9.6倍傷

而範圍就 各位撚下技銀城就明 唔儲放同儲完1段放 範圍完全一樣
之不過蘭演多一段儲氣 可以將個範圍由偽全圖變真全圖

不過 本來琴日仲開心J緊招仲高傷過大技嘅強攻3
但琴晚發現一樣好ON9嘅野
佢簡介咪話招野係完全詠唱嘅黑棺嘅...
然後又喺新3千血quote入面發現 佢真係有錄多段新嘅詠唱
https://www.youtube.com/watch?v=T8J1UJ1YoPU (0:42開始)
無錯...招9.6倍黑棺係要佢UP哂成段野之後先會出
各位可以計下佢UP哂成段野要幾耐
希望係我估計錯誤 實際唔會咁ON9啦
竟然係儲力技無得auto掛機tim
其實由佢係藍強攻角個刻開始 佢已經係auto廢料
無邊隻藍攻角喺auto方面有出頭天
特別係有自走式洗衣機個D 無隻auto係勁
勁個D全部一係普攻快到癲
一係-CD回血(百鬼銀 知momo普攻無貫穿垃撚圾)
仲要...多數呢D情況下 都係用返紅攻角會更順更快更穩陣
完全詠唱
其實依家有冇得睇月尾三隻啲技能實戰短片??
聽日 16點10分開始
中左牛角加力藍染
第40層點打
我唔知D角廢裝廢定我個人廢過唔到
今日定聽日有得抽
31號3點 公告有寫
唔該巴打
依家down定game先
唔夠時間儲3000石而家先得1600
得1200
今次仲要有千血一
揼心口
新手想入坑,睇到藍染同山本好型,想請教下有冇首抽懶人包
我唔想中千一我有個pool一半
無,依隻GAME太多角,要抽都係抽依家個POOL事但有5*開波儲石好過
我都係啱啱先入坑,刷左隻無月+10抽1共刀劍八就開左局隻game每次刷都要下載幾百mb data

用劵抽,好好運
嘩屌,二連
Show blocked user - 老母塞把尺入閪窿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞