[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
強攻角緊係插哂-CD啦

以下裝備全部第2能力都係30靈壓
1.轉神體 + 減血加靈 + 所屬加強攻(副隊臂章)
2.轉神體 + 減血加靈 + 減血加攻
3.轉神體 + 減血加靈 + 電影武/金鴨
4.轉神體 + 減血加靈 + 鴨棒
打大虛就上面轉神體換做平子帽
30靈咁難出
難刷
呀 唔記得講 排名分先後次序 1.最高傷 4.最低傷
BTW 唔太記得電影武廢D定鴨棒廢D
點解減血加攻會好過鴨棒
加會心?
新手想問點升6星
5*100lv+技能樹升爆哂,出去角色畫面食崩玉
thanks
60%SP with FCS VS 50% without FCS
我講緊二同四個組合,強攻角唔係全推靈壓咩,點解減血加攻會優先過加靈壓既鴨棒
頭先比其他野激親 搞到睇錯野 sor

無錯 係暴擊傷問題 暴擊傷唔係個多出嚟嘅20%靈壓可以解決到
啱先都試多次 最廢真係鴨棒 陰公
不過都係差約20%強攻傷同大技傷左右
唔會話就算件鴨棒30靈都唔好用只係...有減血加攻30靈同所屬加強攻就一定係用呢D囉
不過都講一講我啱先嘅新發現就係
轉神體+減血加靈+平子帽係勁過轉神雙減血裝DD
但都係勁唔過轉神+減血加靈+所屬加強攻傷呢個最強組合
清楚晒
姐係平子帽仲勁過鴨棒
係所有保留會心嘅強攻武都勁過鴨棒...佢係強攻裝入面嘅最底層
咁普攻角就減血加攻,兔棒同木刀
咁加強攻傷嘅sup咪無用

請問我呢個配置係咪廢得濟副隊長級一場都贏唔到
原來真係巴打你,打pvp見過你一次
你裝唔齊sup又唔夠,輸都係正常
你有咩知屬sup係手

pvp唔洗太執著啦,除非你想上總隊
冇咩岩用
對比一般副隊 , 你的確係廢
慢慢再整好d 裝 同 sup啦
黎緊穿界門斬月有5屬既話可以幫你補3個sup位先
加攻減傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞